Antena Căutare

Răzbunare pentru o femeie la o nuntă din Brașov. Ce s-a întâmplat

Un incident violent a avut loc la o nuntă din Brașov. Petrecerea a fost întreruptă de trei bărbați care s-au năpustit asupra nuntașilor.

colaj mire și mireasă și nuntași dansând și mașina de poliție Galerie
Incident violent la o nuntă din Brașov | Shutterstock

În timpul unei petreceri de nuntă a izbucnit un scandal violent, după ce niște bărbați înarmați au agresat trei nuntași. A fost nevoie de intervenția Poliției, iar una dintre victime a fost grav rănită.

Citește și: Care este tradiția pe care Nicole Cherry nu o va respecta la nuntă. Cum își va alege rochia de mireasă

Răzbunare pentru o femeie la o nuntă din Brașov. Ce s-a întâmplat

O nuntă din localitatea Mândra, Brașov, a fost oprită de un incident violent. Trei bărbați înarmați s-au năpustit peste trei nuntași.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce a făcut Călin Donca la scurt timp după ce a ieșit din închisoare. Cum a fost revederea cu copiii săi: „Bunătăți din arest”

Potrivit ObservatorNews.ro, motivul a fost o femeie. Nunta s-a încheiat brusc, fiind necesară prezența autorităților.

Citește și: Ce spun Ana Bodea și Valentin Butnaru despre o posibilă căsătorie: „Trebuie să o cer de la tatăl ei. E mai complicat”

Agresorii sunt acuzați acum de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceștia aveau la ei bâte, cuțite, pistoale și spray lacrimogen.

Citește și: Avocata lui Florin Salam, primele declarații, după ce manelistul a ajuns în arest. Ce se întâmplă cu el în aceste momente

Una dintre victime a fost grav rănită în altercație, iar celelalte două au suferit mai multe leziuni. Poliția a intervenit și i-a reținut pe agresori.

Citește și: Cine a prins buchetul de mireasă la nunta Oanei Moșneagu cu Vlad Gherman. Care a fost reacția actriței când a văzut norocoasa

Atacul a fost unul premeditat, iar la mijloc a fost o femeie. Inculpații au fost reținuți pentru 24 de ore, iar apoi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: Precizări oficiale ANAF cu privire la darul de nuntă. Se impozitează sau nu?

„Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 1 spre 2 iunie, într-un loc public situat pe raza comunei Mândra, cu ocazia sărbătoririi unei căsătorii la care participau mai multe persoane, cei trei inculpaţi, care anterior s-au înarmat cu obiecte cu potenţial vătămător considerabil (bâtă/ baton telescopic, cuţit, spray lacrimogen, pistol etc.), au declanşat un atac premeditat asupra altor trei persoane, cu consecinţa punerii în pericol a vieţii uneia dintre victime şi lezării integrităţii corporale a celorlalte două victime, respectiv tulburând grav ordinea şi liniştea publică”, precizează în comunicatul oficial Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Citește și: Socrul mare care a organizat nunta faraonică de la Buzescu a fost reținut. Bărbatul va fi prezentat instanței de judecată

Acest incident a speriat comunitatea. Cei trei invitați și-au văzut moartea cu ochii la petrecerea de nuntă, care s-a ținut la finalul săptămânii trecute.

Citește și: Arestat chiar în ziua nunții. Ce s-a întâmplat cu tânărul care a fost deportat chiar înainte de marele „Da”

Primele date ale anchetei arată că totul a pornit de la doamnă. De asemenea, toți cei șase implicați în incidentul violent luau parte la eveniment. Instanța de judecată a decis arestarea preventivă a celor trei agresori, fiind acuzați de tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cum să câștigi la loto, conform unui matematicin român care a ”spart” sistemul și a câștigat de 14 ori. Cum proceda... Rezultate Loto azi, 6 iunie 2024. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x