Antena Căutare

Coincidență sau destin? Au avut același sfârșit deși se aflau în locuri diferite! Patru bărbați aflați la pescuit și-au pierdut viața în mod similar

Relaxarea le-a adus sfârșitul. Patru bărbați aflați la pescuit și-au pierdut viața în mod ciudat. Doi dintre ei s-au înecat, iar ceilalți doi s-au electrocutat.

Patru bărbaţi au murit sâmbătă, în judeţul Brăila, în timp ce se aflau la pescuit, doi dintre ei electrocutându-se după ce firele undiţelor au atins liniile electrice de tensiune, iar ceilalţi doi înecându-se, potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Brăila, scrie Agerpres.

Bărbat spulberat pe șosea! Este a șasea victimă care își pierde viață într-un accident rutier produs județul Teleorman, în ultimele 48 de ore

Un bărbat de 42 de ani, din Brăila, în timp ce se afla la pescuit în zona Blasova, a atins cu firul undiţei liniile electrice de tensiune şi a decedat prin electrocutare.

Un alt bărbat, gălăţean în vârstă de 50 de ani, în timp ce se află la pescuit pe un canal de irigaţii de pe raza localităţii Gropeni, s-a electrocutat şi el atingând cu firul undiţei liniile electrice de tensiune.

Focar de infecție la o fabrică din Paşcani. Zeci de angajaţi au fost confirmaţi pozitiv cu noul tip de coronavirus

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 68 de ani, din judeţul Buzău, care venise la pescuit în Insula Mare a Brăilei, pe raza localităţii Frecăţei, a fost găsit decedat într-un canal de desecare.

Un al patrulea bărbat s-a înecat în Dunăre, pe braţul Vâlciu, scafandrii ISU Dunărea Brăila fiind solicitaţi să intervină pentru a scoate pe mal trupul persoanei înecate, conform aceleeași surse.

Bărbat spulberat pe șosea! Este a șasea victimă care își pierde viață într-un accident rutier produs județul Teleorman, ... Coronavirus în România, 7 iunie 2020. Live Update. Noi decese, în rândul pacienților cu COVID-19! Numărul deceselor a aj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x