Antena Căutare

Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul „Transformatorul”. Fenechiu a primit aceasta pedeapsa pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata si continuata.  

Victor Ponta va asigura interimatul la Ministerul transporturilor. Acesta poate sa dureze pana la 45 de zile. Premierul a declarat ca se va consulta cu presedintele Basescu pentru alegerea noului ministru.

Ministrul liberal a mai primit si o pedeapsa complementara, care prevede interzicerea unor drepturi pentru o perioada de trei ani. De asemenea, alaturi de ceilalti inculpati in dosar trebuie sa plateasca prejudiciul adus statului.

Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Relu Fenechiu a fost trimis in judecata pentru ca prin firmele sale ar fi cumparat transformatoare vechi din anii '70 si le-ar fi vandut drept noi catre Electrica Moldova.

Acestea nu au fost niciodata folosite., iar prejudiciul se ridica la 6.327.390 lei, la care se adauga TVA.

Foto: Intact Images

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 12 iulie!... Gigi Becali NU va fi invoit din inchisoare pentru a participa la inmormantarea matusii sale ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x