Antena Căutare

Repartiție candidați Rezidențiat 2018. Repartizări după contestații. Ce trebuie să știe viitorii medici

Repartiție candidați Rezidențiat 2018. Viitori medici care au susținut examenul de Rezidențiat pe data de 18 noiembrie, în centrele: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara vor mai avea de trecut un hop, și anume, acela al repartizărilor în posturile pentru care au optat.

Repartiție candidați Rezidențiat 2018. Repartizări după contestații. Ce trebuie să știe viitorii medici
rezidentiat 2018

Repartiție candidați Rezidențiat 2018. Viitori medici care au susținut examenul de Rezidențiat pe data de 18 noiembrie, în centrele: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara vor mai avea de trecut un hop, și anume, acela al repartizărilor în posturile pentru care au optat.

Repartiție candidați Rezidențiat 2018. Contestațiile examenului de Rezidențiat s-au finalizat, astfel că viitorii medici se pregătesc să își ia în primire posturile. Alegerea locurilor/posturilor în specialitate și a centrelor de pregătire se va face în zilele de 25 și 26 noiembrie 2018 prin teleconferinţă, în intervalul 9:00 - 21:00.

Dacă repartiţia nu se finalizează în 25 noiembrie 2018, va continua în ziua următoare, în acelaşi interval orar sau, după caz, până la epuizarea locurilor/posturilor publicate la concurs sau a candidaţilor care au drept de a alege loc/post. Locurile şi posturile rămase disponibile la sfârşitul primei zile de repartiţie se vor afişa pe pagina de internet http://rezidentiat.ms.ro.

Candidaţii se vor putea prezenta în unul din centrele universitare: Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş sau Timişoara. La repartiție se pot prezenta candidații care au obținut un punctaj de minim 60% din punctajul maxim realizat pentru fiecare domeniu de concurs.

Repartiție Rezidențiat 2018. Ce trebuie să știe candidații

Pentru buna desfășurare a procesului de alegere a locurilor și posturilor scoase la concurs, candidații sau împuterniciții acestora sunt rugați să aibă asupra lor un act de identitate în termen de valabilitate, iar împuterniciții și procura notarială.

De asemenea, candidații sunt rugați să respecte cu strictețe regulile de acces în sala în care se organizează repartiția, întrucât capacitatea sălii nu poate fi depășită.

Mai mult, accesul în sala în care se organizează repartiția se va face în ordinea clasificării finale. Pe măsură ce candidații au ales, părăsesc sala pentru a permite accesul următorilor candidați. Însoțitorii candidaților nu au voie să intre în sala de repartiție.

Potrivit metodologiei de concurs "Candidaţii sau împuterniciţii acestora care nu sunt prezenţi la data, ora şi locul fixate pentru alegerea postului ori a locului în specialitate şi a centrului de pregătire pierd drepturile conferite de concurs."

Repartiție Rezidențiat 2018. Programul repartitiție

  • duminică, 25 noiembrie 2018 - ora 9:00 – domeniul farmacie
  • duminică, 25 noiembrie 2018 - ora 10:00 – domeniul medicină dentară
  • duminică, 25 noiembrie 2018 - intervalul 12:00 – 21:00 – domeniul medicină
  • luni, 26 noiembrie 2018 - începând cu ora 9:00 – domeniul medicină

Repartiție Rezidențiat 2018. Ministerul Sănătății le atrage atenția că rezidenților care își aleg locuri și posturi fără să țină cont de locațiile unde se vor pregăti, ulterior cerând detașări sau transferuri.

Astfel că, detașările vor putea fi aprobate numai pentru module care nu se pot efectua în centrul universitar ales, cu avizul rectorilor/ decanilor, după caz, și a coordonatorilor de rezidențiat din cele două centre universitare implicate.

În cazul transferurilor, solicitările vor fi luate în discuție numai pentru motive justificate care au intervenit după data începerii pregătirii în rezidențiat.

sursă: rezidentiat.ms.ro

sursa foto: observator.tv

Ce se întâmplă cu imobilele cu pericol de prăbuşire în caz de cutremur! Anunțul făcut de autorități... Minunat! Statul va acorda 5.000 de lei celor care îndeplinesc o singură condiție! „Prin aceste măsuri propuse, se recuno...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x