Antena Căutare

Se cere de urgență deschiderea restaurantelor la interior, din 15 iunie! Motivul invocat este uimitor: "Va fi dezastru"

Patronatele din turism cer Guvernului, de urgență, deschiderea restaurantelor din 15 iunie! Potrivit președintelui ANAT, dacă se mai întârzie cu încă o săptămână, aproape jumătate din angajații din domeniu vor fi șomeri.

Se cere de urgență deschiderea restaurantelor la interior, din 15 iunie! Motivul invocat este uimitor: "Va fi dezastru"
ANAT cere de urgență deschiderea restaurantelor la interior, din 15 iunie | Hepta

Într-o declarație publică, la un post tv, președintele ANAT Nicolae Demetriade susține că este absolut necesar reluarea activității în hoteluri și restaurante, la interior. In caz contrar, oamenii care activează în HoReCa își vor pierde locurile de muncă.

Lista de alimente ce te protejează împotriva COVID-19! Brânza cu mucegai, între ele! „Pacienții care au murit nu aveau în corp vitamina ce se găsește în acestea”

„Guvernanții ar trebui să înțeleagă că e așteptat cu nerăbdare momentul 15 iunie, întârzierea chiar cu o săptămână peste această dată ar genera o mare dezamăgire, iar pentru hoteluri, restaurante ar fi o lovitură extrem de gravă. Nu se mai poate aștepta în continuare.

Toate măsurile au fost luate de hotelieri, de terase, de restaurante, se conformează cu toate restricțiile, s-au făcut costuri suplimentare pentru fiecare terasă, restaurant.

Am cerut Guvernului să nu mai așteptăm și să fim anunțați înainte, este foarte important ca repornirea să aibă loc cât mai curând. În această situație când veniturile sunt mult limitate, trebuie să redăm încrederea clienților în măsurile luate în industrie”, a spus președintele ANAT, la Digi24.ro.

Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a uimit lumea și a prezis coronavirusul, anunță alte catastrofe ce urmează să se întâmple în curând!

Turiștii au luat cu asalt litoralul, în primul weekend de "libertate"

„Nu mai putem să ținem oamenii. Mai mult, efectul asupra hotelierilor va fi dezastruos dacă nu reușim să deschidem sezonul la 15 iunie. Ne așteptăm ca redeschiderea să se facă gradual”, a adăugat Demetriade.

Coronavirus în România, 8 iunie 2020. Live Update. Alte cinci persoane au decedat. Numărul total al deceselor a ajuns la... Focar de coronavirus în corul care susține rugăciunile şi cântările la sfintele Liturghii din Iaşi, transmise la tv! Pre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x