Antena Căutare

REZULTATE BAC 2017. Clujul, la bătăie cu Capitala, pe primul loc în clasamentul național: Număr record de elevi care au obținut NOTA 10!

Elevii din judeţul Cluj au obţinut nouă medii de 10 la bacalaureat, la egalitate cu cei din Bucureşti, iar pe locurile următoare în clasamentul naţional urmează judeţele Bihor şi Iaşi cu câte opt medii maxime, potrivit datelor furnizate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

REZULTATE BACALAUREAT 2017. S-AU AFISAT. CLICK AICI PENTRU NOTE.

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Elevii din judeţul Cluj au obţinut nouă medii de 10 la bacalaureat, la egalitate cu cei din Bucureşti, iar pe locurile următoare în clasamentul naţional urmează judeţele Bihor şi Iaşi cu câte opt medii maxime, potrivit datelor furnizate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Cele 97 de medii de 10 la nivel naţional au fost obţinute în 29 de judeţe plus Municipiul Bucureşti. Pe locurile următoare după Bucureşti, Cluj, Bihor şi Iaşi se situează în ordine: Alba, Argeş, Sălaj - cu câte cinci medii de 10, Constanţa, Maramureş, Vâlcea - câte patru medii de 10, Arad, Galaţi, Vaslui - câte trei medii de 10, Bacău, Braşov, Dâmboviţa, Dolj, Hunedoara, Harghita, Ialomiţa, Olt, Prahova, Sibiu - cu câte două medii de 10. Câte o singură medie de 10 au obţinut elevii din judeţele Botoşani, Buzău, Călăraşi, Gorj, Tulcea, Timiş şi Vrancea.

Instituţiile de învăţământ care "au dat" cele mai multe medii de 10 sunt Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" Oradea şi Colegiul Naţional "Sfântul Sava" din Bucureşti, cu câte patru medii de 10 la examenul de bacalaureat din acest an. Dintre celelalte licee din Bucureşti, Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" a avut trei medii de 10, iar Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" şi Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" au avut câte o medie de 10.

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Pe lângă Liceul "Gheorghe Lazăr", mai există trei licee acre au obţinut câte trei medii de zece şi anume: Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" din Cluj, Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din Galaţi şi Colegiul Naţional de Informatică "Matei Basarab" din Vâlcea.

REZULTATE BAC 2017. Ce note vei lua, în funcţie de zodie! Horoscop Bacalaureat 2017!

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Rata de promovare la bacalaureat este de 71,4 la sută înainte de rezolvarea contestaţiilor, potrivit datelor transmise de Ministerul Educaţiei. Anul trecut, înainte de rezolvarea contestaţiilor, rata de promovare a acestui examen a fost de 66,7 la sută.

În plin examen de Bacalaureat, unii sunt exemplu! Elevii români, primul loc pe naţiuni la Balcaniada de Matematică pentru Juniori

REZULTATE BACALAUREAT 2017. La această sesiune a bacalaureatului s-au înscris 135.513 de elevi şi au fost prezenţi 128.503. Dintre aceştia, 91.754, adică 71,4 la sută, au promovat examenul.

Un număr de 97 de absolvenţi au obţinut media 10 la bacalaureat, la nivel naţional.

Un aisberg enorm, pe cale să se desprindă de Antarctica. Ar putea fi periculos!... Amenzi usturătoare pentru românii care au geamuri termopan! Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să nu ai probleme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x