Live acumNeatza de Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Rezultate Bac. Rata de promovabilitate la Bac a crescut în ultimii ani

Rezultatele de anul trecut de la Bacalaureat au fost cele mai bune din ultimii cinci ani. Peste 71% dintre candidatii inscrisi au reusit sa promoveze. Anul trecut s-a obtinut un numar record de medii de zece si peste jumatate dintre candidati au promovat cu note peste sau egale cu 8.

Rezultatele de anul trecut de la Bacalaureat au fost cele mai bune din ultimii cinci ani. Peste 71% dintre candidații înscriși au reușit să promoveze. Anul trecut s-a obținut un număr record de medii de zece și peste jumătate dintre candidați au promovat cu note peste sau egale cu 8.

În anul 2011, când s-a decis supravegherea video a examenului de Bac, s-au înregistrat cele mai mici medii, iar rata de promovabilitate a fost de aproximativ 45%. După acest an, din fericire, elevii claselor a XII-a au reușit să crească procentul de promovabilitate la 71,4%.
Nu trebuie să uităm de candidații respinși anul trecut, mai exact 798. Dintre aceștia, 259 de susținători ai examenului de Bacalaureat 2017 au provenit din serii anterioare.

Rezultate Bac. Rata de promovabilitate la Bac a crescut în ultimii ani

Recomandari