Antena Căutare

Rezultate Bac. Rata de promovabilitate la Bac a crescut în ultimii ani

Rezultatele de anul trecut de la Bacalaureat au fost cele mai bune din ultimii cinci ani. Peste 71% dintre candidatii inscrisi au reusit sa promoveze. Anul trecut s-a obtinut un numar record de medii de zece si peste jumatate dintre candidati au promovat cu note peste sau egale cu 8.

Rezultatele de anul trecut de la Bacalaureat au fost cele mai bune din ultimii cinci ani. Peste 71% dintre candidații înscriși au reușit să promoveze. Anul trecut s-a obținut un număr record de medii de zece și peste jumătate dintre candidați au promovat cu note peste sau egale cu 8.

În anul 2011, când s-a decis supravegherea video a examenului de Bac, s-au înregistrat cele mai mici medii, iar rata de promovabilitate a fost de aproximativ 45%. După acest an, din fericire, elevii claselor a XII-a au reușit să crească procentul de promovabilitate la 71,4%.
Nu trebuie să uităm de candidații respinși anul trecut, mai exact 798. Dintre aceștia, 259 de susținători ai examenului de Bacalaureat 2017 au provenit din serii anterioare.

Rezultate Bac. Rata de promovabilitate la Bac a crescut în ultimii ani

Bacalaureat 2018. Zecele la bac te trimite gratis la UNTOLD și NEVERSEA... Fluturi exotici și colorați, cu care poți să te pozezi! Unde se găsește cea mai tare expoziție a momentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x