Antena Căutare

Rezultate la Evaluarea Naţională 2015: Cum se calculează media şi când vor fi afişate notele elevilor

Rezultatele obţinute de elevii de clasa a opta la Evaluare Naţională vor fi afişate pe 26 iunie, până la ora 16:00, în centrele de examinare.

Elevii de clasa a opta aşteaptă cu emoţii rezultatele de la Evaluarea Naţională

Rezultatele obţinute de elevii de clasa a opta la Evaluare Naţională vor fi afişate pe 26 iunie, până la ora 16:00, în centrele de examinare.

Contestaţiile pot fi depuse tot pe 26 iunie, până la ora 16:00, aceastea urmând să fie rezolvate în perioada 27-29 iunie, iar marţi, 30 iunie, vor fi afişate rezultatele finale la Evaluare Naţională 2015.

Subiecte la Limba Română: basmul şi ia românească le-au picat elevilor

Elevii pot solicita comisiei de organizare a Evaluării Naţionale să-şi vadă lucrările doar după afişarea rezultatelor finale, dar vizualizarea acestora nu va duce la reevaluarea sau modificarea notelor acordate candidatului respectiv.

Elevii de clasa a opta au susţinut Evaluarea Naţională

Admiterea în liceu se face prin repartizare computerizată. Media de admitere în liceu se calculează ca medie ponderată între media de la Evaluarea Naţională 2015 (75 la sută) şi media notelor din gimnaziu (25 la sută). Pentru admiterea în liceu nu este necesară o medie minimă.

Piramida, "vedeta" subiectelor la Matematică

Repartizarea computerizată în liceu va avea loc în trei etape:

- în prima etapă de admitere, din 3 până în 7 iulie, vor fi completate opţiunile în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a opta şi părinţii acestora, iar în 14 iulie va avea loc repartizarea computerizată.

- a doua etapă de admitere va avea loc în perioada 15-30 iulie, repartizarea computerizată fiind programată în 23 iulie.

- în etapa a treia de admitere, repartizarea computerizată va avea loc în 3-4 septembrie.

Sursa: mediafax.ro

Avertizare meteo: Cod galben de ploi în mai multe zone din ţară... Avertizarea de ultimă oră făcută de hidrologi! A fost emis cod portocaliu de inundații în Transilvania și Muntenia...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x