Antena Căutare

Primul vaccin Covid-19, gata la începutul lui 2021! Gata, coronavirusul poate fi învins, spun oamenii de știință

Covid-19 poate fi învins. Primele teste clinice ale unui vaccin realizat în Statele Unite arată că sistemul imunitar al voluntarilor i-a protejat pe aceştia de coronavirus. Leacul ar putea să fie gata în primele luni ale anului viitor.

Specialiştii avertizează că au existat efecte secundare, însă reacţiile adverse au fost uşoare şi similare altor vaccinuri. Leacul ar putea să fie gata în primele luni ale anului viitor, însă organizaţiile caritabile globale se tem că ţările bogate ar putea pune monopol pe vaccinuri.

Vaccinul testat dezolvă anticorpi anti-covid în sânge

Este prima rază de speranţă după ce primii 45 de voluntari au dezvoltat anticorpi neturalizatori în sânge, la un nivel comparabil cu cel al supravieţuitorilor COVID-19. Reacţii adverse au fost observate în cazul a jumătate din pacienţi, însă doar în cazul a trei dintre aceştia, care au primit o doză mai mare, efectele au fost mai severe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ce au în comun persoanele care mor de COVID-19. Un om de știință, descoperire înfiorătoare: „Este foarte clar!”

În 27 iulie, Institutul Naţional de Sănătate american şi compania Moderna vor începe testarea a 30.000 de voluntari adulţi din toate categoriile de vârste. De altfel, vaccinul este administrat în două doze la o lună distanţă pentru a-i proteja pe cei bătrâni. Peste 136.000 de oameni au murit şi mai mult de 3,4 milioane au fost infectaţi pe teritoriul american. Rezultatele preliminare aduc mult optimism însă la Casa Albă.

30 de vaccinuri Covid-19 se află în prezent în diverse stadii de dezvoltare

După ce Statele Unite au achiziţionat aproape tot stocul medicamentului Remdesivir pentru următoarele trei luni, tot mai multe organizaţii non-guvernamentale globale se tem că marile puterie ar putea pune monopol pe un eventual vaccin.

Citește și:

Lista organelor pe care le atacă COVID-19, dezvăluită de specialiști! Cum poate face ravagii în organism. „NU este doar un virus respirator”

La nivel global, aproape 30 de vaccinuri COVID-19 se află în acest moment la diferite stadii de dezvoltare. În afară de Statele Unite, China şi Marea Britanie se apropie de etapele finale ale testelor clinice.

Dublarea alocațiilor, posibilă înainte de 1 august. Decizia ca elevii și copiii să primească mai mulți bani, în mâinile ... Legea carantinei și izolării, votată miercuri! Ce modificări au fost făcute și ce se va întâmpla cu bunurile posibil con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x