Robert De Niro vindea droguri , din sacoșă, pe o stradă din Iași! Singurul detaliu ce întrece numele ales de escrocul român este...adresa!

Escrocul român care i-a furat identitatea actorului Robert De Niro nu a putut sta mult în libertate. Eliberat recent din puşcărie după nouă ani, a fost prins în flagrant pe o stradă din Iaşi în timp ce vindea droguri din sacoşă.

Individul care i-a furat identitatea actorului american Robert De Niro a recidivat. Falsificator de bani în trecut, Sorin Bulgaru pe numele din buletinul adevărat, s-a reprofilat. Poliţiştii l-au prins în timp ce încheia o afacere cu droguri. Nu chiar ca-n filmele idolului său!

Sorin Bulgaru a fost scos din anonimat în 2011, după ce oamenii legii au descoperit că a falsificat o carte de identitate cu numele lui De Niro pentru a face credite bancare. L-au condamnat atunci la nouă ani de închisoare pentru fals, uz de fals şi înşelăciune.

Oficial: Se redeschid piscinele exterioare şi sălile de fitness, dar regulile se schimbă! Ce va fi strict interzis?

În buletinul fals, adresa lui Robert De Niro era trecută ca fiind aici, la parcela nr. 3 de pe strada Eternitatea, unde se află cel mai mare cimitir din Iași si al doilea ca mărime din țară.

Nici adresa pare să nu fi fost aleasă întâmplător, dacă ținem cont de faptul că tot aici, la parcela 3, sunt înmormântați de la foști primari, foști miniștri și inclusiv scriitori și poeți celebri din România, precum Otilia Cazimir.

Se credea Iisus și era convins că iubita lui era „întruchiparea răului pe pământ”. A ucis-o într-un mod înfiorător: „O să fii exact ca Eva!”

Sorin Bulgaru îşi va petrece următoarele 30 de zile în arest.

Ultimele știri