Antena Căutare

Romania a intrat in programul Google Maps

Compania americana Google a lansat vineri aplicatia Google Maps Romania, serviciul online prin care utilizatorii pot accesa sau crea harti, pot cauta companii si plasa anunturi gratuite pe harta online a Romaniei.


Noul serviciu Google Maps le permite utilizatorilor sa acceseze harti online, sa caute companii, sa plaseze anunturi gratuite prin intermediul Google Maps Local Business Centre, sa-si creeze singuri harti sau sa caute zone, potrivit comunicatului Google.

"Suntem foarte bucurosi ca datorita lansarii de astazi a Maps Romania, hartile noastre vor fi mai usor de folosit de catre utilizatorii romani. As vrea in mod deosebit sa evidentiez posibilitatea oferita companiilor de a publica informatii prin Local Business Center, aplicatie ce permite, pe langa postarea datelor de contact, si postarea programului, imagini si multe altele", a declarat Jaroslav Bengl, manager de produs pentru harti de la Google Zurich.

"Iar hartile accesibile pe internet ce pot fi folosite de utilizatorii nostri din toata lumea pentru planurile lor de vacanta, sunt parte a infrastructurii secolului 21", mai spune Bengl.

Utilizatorii pot descarca Google Maps Mobile de la http://m.google.ro/maps/

Romania in alerta: Norul vulcanic vine spre noi... Ai o alternativa de cautare a donatorilor de sange: donor.ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x