Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

România a intrat în stare de alertă maximă. S-au schimbat câteva dintre măsurile pe care le anunţaseră iniţial autorităţile

După trei zile fără reguli, am intrat nu în stare de alertă, ci în stare de alertă maximă. S-au schimbat şi câteva dintre măsurile pe care le anunţaseră iniţial autorităţile. Una dintre ele: nunţile sau botezurile se vor putea defăşura nu cu 16 perosane, cum ştiam, ci cu cel mult opt.

Guvernul a adoptat în ședința de luni Hotărârea de Guvern prin care este declarată starea de alertă în baza legii 55/2020, adoptată săptămâna trecută de Parlament. Noua starea de alertă vine cu câteva modificări față de precedenta hotărâre a Comitetului pentru Situații de Urgență, de vineri.

A murit bătrâna de 83 de ani care a refuzat internarea deși era infectată cu COVID. Aceasta și-a pierdut viața chiar dacă al doilea test a ieșit negativ

„Se interzice participarea la evenimente private în spații închise, cu excepția celor care se desfășoară cu participarea a cel mult 8 persoane și cu respectarea regulilor de distanțare socială”, arată hotărârea.

Anunț de maximă importanță de la OMS. Ce se întâmplă cu populația la nivel mondial: "10% a dezvoltat imunitate, 80% este suspectă de coronavirus"

Astfel, numărul persoanelor care pot participa la nunți, botezuri și înmormântări este de 8, după ce CNSU stabilise acest număr la 16, la finalul săptămânii trecute.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Recomandari