Antena Căutare

România eroilor neștiuți: A renunțat la concediu paternal și s-a întors la muncă: Țara are nevoie de mine!

Gesturi impresionante făcute de oameni și care adeseori rămân necunoscute. Un pompier din din cadrul ISU Olt, care abia a devenit tată, a renunțat la concediu paternal ca să se întoarcă la muncă.

România eroilor neștiuți: A renunțat la concediu paternal și s-a întors la muncă: Țara are nevoie de mine!
Pompier de la ISU Olt s-a întors la muncă din concediu | Facebook/ISU Olt

Povestea sa a fost spusă pe pagina de Facebook de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Alin Băsăşteanu.

„#EROUL despre care vreau să vă povestesc astăzi are un copil de doar câteva săptămâni și discuția era legată de concediu paternal. Vreau să-mi cer scuze pentru că am făcut publică o discuție privată, dar, așa cum a spus chiar el, „așa am simțit să fac”.

#EROUL meu a făcut un consiliu de familie și a concluzionat: „Salut am discutat cu soția și am ajuns la concluzia:

Atunci când ,, ROMANIA " are nevoie de mine la serviciu împotriva Covid 19 renunț la acest concediu si vin la serviciu asumându.mi orice risc pana la final.
Nu dau bir cu fugitii, acum cand e mai rau !”

Citește și: Un medic din Iași a ales să plece de lângă familie ca să lupte în linia întâi la Suceava: „Este un sacrificiu pe care mi-l asum”

Recunosc că am un nod în gât și când scriu această postare și chiar dacă îmi doream să îi mulțumesc pentru gestul lui și pentru devotamentul de care dă dovadă, m-am blocat și am putut să-i scriu doar „Corect! O atitudine lăudabilă!”

Să-ți asumi orice risc pentru semeni, pentru ȚARA căreia i-ai jurat credință, asta te face #EROU !

Ce privilegiu să lucrez în fiecare zi cu astfel de OAMENI...

Reverență pentru cei care în aceste zile au grijă ca noi să fim în siguranță, să beneficiem de asistență medicală, să avem internet, apă, gaze, curent, rafturi pline în magazine, cumpărături online până la ușa casei, etc, etc, etc!

#StămÎnCasă #TotulVaFiBine”.

Citește și: „Îmi pare rău că nu pot să vă strâng în brațe, dar vă rog să aveți grijă de voi, vă iubesc mult!”. Povestea impresionantă a unui medic din Iași, care a ales să meargă la Suceava

Buzău: Un bărbat revenit din Germania, care se afla într-un centru de carantină, a fost confirmat cu coronavirus... Purtarea mijloacelor de protecţie a gurii şi nasului, obligatorie în toate locurile publice închise din judeţul Botoşani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x