Antena Căutare

Romania, maidanul cainilor fara stapan

Bucurestiul e capitala maidanezilor. Si nu de azi, de ieri, ci de 20 de ani. Traim intr-un oras european in care, oriunde intorci capul, dai de haite de caini.

Daca autoritatile nu fac nimic, doar norocul si fuga te scapa de dintii ascutiti ai cainilor agresivi.

"Au sarit trei caini din tufis, m-am ferit, am cazut, chiar si acum am lovituri la genunchi, la mana si, in principiu, zi de zi intampin aceste probleme cu cainii", a spus un barbat care a fost atacat cand mergea pe bicicleta.

Sunt aceleasi probleme pe care le au zilnic sute de biciclisti, in Bucuresti. Oamenii au inventat fel si fel de metode sa tina departe de ei cainii.

"Cu claxoane, cu lumini, coboram si le vorbeam frumos si au inteles si au plecat, dar multe probleme au copiii", a spus un alt biciclist.

Iar victimele apar in fiecare zi. Si actrita Monica Ghiuta a fost atacata de caini.

"Acei catei au sarit la mine, trecand pe langa un tufis au sarit pur si simplu si mi-au rupt hainele, ce aveam pe mine", a spus artista.

La fel i s-a intamplat si Dragai Olteanu Matei. "Si eu am fost atacata de caini de trei ori. Am vazut lucruri ingrozitoare. Astia nu se satura, daca sunt o haita nu se mai tem, este ceva oribil!", a exclamat vedeta.

Si nu se schimba nimic de 20 de ani. Alesii promit, iar oamenii, daca nu mor, sunt mutilati pe viata. Cainii infometati, salbaticiti si agresivi nu aleg. De multe ori, victime le cad copiii. Asa s-a intamplat si in 2006 cand un pusti, nu din Bucuresti, ci din Galati, a fost mutilat de cainele blocului. Situatia e aceasi in mai toate orasele.

Intr-o Romanie a promisiunilor, oricine este pandit de pericol la orice pas.

"Chiar anul asta ne-au alergat niste caini. Am fost cu baiatul meu cel mare, cu Maxi, sa cumparam inghetata si chiar langa plaja, unde erau si tonetele de inghetata, era o haita de caini", a dezvaluit Adriana Bahmuteanu.

Numai in luna august, la un singur spital din Capitala, au fost inregistrate 1.150 de cazuri, iar de la inceputul anului, la acealasi spital, au venit peste 10.000 de oameni muscati de caini.

UTIL! Din 9 septembrie, Politia Rutiera pregateste actiuni pentru a impune folosirea centurii de siguranta... UPDATE! Microbuz implicat intr-un accident pe centura Capitalei: trei oameni si-au pierdut viata si alti sase au fost ra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x