Antena Căutare

România va avea 1.000 de bolnavi pe zi! Medicul Adrian Marinescu, scenariu sumbru: ”Tinerii sunt cei mai expuşi!”

Medicul Adrian Marinescu de la Institutul Matei Balş a vorbit pentru Observator despre o ipoteză care ne dă fiori: în vârful pandemiei, România va avea 1.000 de bolnavi pe zi! Specialistul explică şi de ce tinerii sunt atît de expuşi pericolelor.

România va avea 1.000 de bolnavi pe zi! Medicul Adrian Marinescu, scenariu sumbru: ”Tinerii sunt cei mai expuşi!” Galerie
Doctor Adrian Marinescu

Astfel, în cadrul unui interviu pentru Observator, acesta a declarat că numărul persoanelor infectate va ajunge la 1.000 de persoane, iar vârful pandemiei va fi după Paște.

Alte două decese cauzate de coronavirus în România. Niciuna dintre victime nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat.

”Cel mai probabil după sărbătorile pascale. Depinde de situația din țară, de cum sunt luate măsurile, că vor veni multi la granită. Sunt mai mulți facturi care pot influența. Mai multe cazuri înseamnă de ordinul miilor. În momentul acesta e o transmitere comunitară și atunci lucrurile se leagă. Cele mai multe cazuri probabil vor fi ușoare, dar vom avea și forme grave. După ce se va ajunge la platou, numărul de cazuri va scădea, dar asta nu se va întâmpla repede, vor fi niște luni de zile, în care vom avea creștere, apoi scădere”, a spus Marinescu.

Inconștiență uriașă! Mai mulţi tineri din Teleorman au transmis, live, pe Facebook, în timp ce erau la grătar în pădure: ”Ieșiți din case, nu există coronavirus!”

Numărul îmbolnăvirilor în România a ajuns la 1760, iar al deceselor la 42, cea mai tânără victimă fiind o tânără de 27 de ani, bolnavă de diabet zaharat de tip 1.

Zeci de oameni, filmați la o slujbă religioasă în Galați. Polițiștii s-au autosesizat după ce imaginile au ajuns pe Face... Coronavirus în România. Ministrul Marcel Vela anunță Ordonanța Militară nr. 4: Vom lua măsuri noi. Probabil dintre cele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x