Antena Căutare

Românii au devenit din cerșetori, salvatori pentru plantațiile străinilor. Până acum erau alungați și acum sunt chemați

A fost nevoie de un virus ca britanicii să-şi reevelauze atitudinea faţă de români. Dacă până mai ieri erau "cerşetori", acum muncitorii noştri sunt "prinţi" în Regat. Peste 80.000 de români vor ajunge în ţările din Vestul Europei în următoarele luni pentru a munci în agricultură.

"Imigranţii care vin să fure locurile de muncă", "cerşetori" şi "hoţi de buzunare."

Sunt doar câteva dintre etichetele puse românilor care au ajuns în Marea Britanie în speranţa unui trai mai bun.

Dezvăluiri din spitalul de la Suceava: "Pacienții simt cioburi de striclă în plămâni. Te taie în interiorul pieptului şi este foarte dureros să respiri"

Fluxul de emigranţi ajunşi în Regat a fost de altfel şi unul dintre principalele motive pentru care britanicii au decis ferm să părăsească Uniunea Europeană. Acum, la mai puţin de trei luni de la oficializarea Brexitului şi în plină pandemie, britanicii se confruntă cu un deficit major de muncitori sezonieri.

Atenție mare la apa pe care o beți! Medicul Adina Alberts, mesaj alarmant: "Cel mai mare ucigaș al timpurilor moderne"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ultimii ani, Bulgaria şi România au fost ţările cheie.

O singură agenţie a pus la dispoziţie 27.000 de locuri de muncă în agricultură, însă doar 4.300 de britanci s-au înregistrat. Ajutorul românilor care vin să muncească în fermele din Regat a fost primit acum ca o mană cerească.

Principala cauză de deces în România NU este coronavirusul! Cei mai mulți oameni mor din cauza unor afecțiuni mult mai grave

Muncitorii români care au ajuns ieri pe aeroportul din Stansted sunt priviţi drept salvatorii agriculturii. Titlurile din ziare sunt sugestive. Jurnaliştii de la Daily Mail spun că românii sunt extrem de importanţi, The Sun cataloghează rolul lor drept unul vital, captura twitter european romaniiar europeanul Guy Verhofstadt spune că "preiau din nou controlul".

Tragedia unui muncitor român răpus de coronavirus a mobilizat britanicii.

Declarații despre noile măsuri din ordonanța militară numărul 9

S-au strâns 100 de mii de euro din donaţii pentru familia suceveanului mort la Londra. Bărbatul de 34 de ani a fost tratat în spital, iar în ziua în care medicii se pregăteau să-l externeze, a murit. Românul nu avea alte probleme de sănătate.

Dezvăluiri din spitalul de la Suceava: "Pacienții simt cioburi de striclă în plămâni. Te taie în interiorul pieptul... Raed Arafat, anunț de maximă importanță: "Numărul testelor a crescut și o să ajungem la 8.000 pe zi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x