Antena Căutare

Românii investesc puţin şi rar în reamenajarea locuinţei! Tinerii, însă, sunt mai deschişi ideii de schimbare

Cei de peste 50 de ani îşi redecorează casele o dată sau de cel mult două ori în viață. Au aceeaşi mobilă timp de zeci de ani, cu siguranţă aţi văzut asta la părinţii şi bunicii voştri. Cel mult schimbă pernele, perdelele sau obiectele de artă.

Românii investesc puţin şi rar în reamenajarea locuinţei! Tinerii, însă, sunt mai deschişi ideii de schimbare Galerie
Investiții în casă

Tinerii, în schimb, sunt mai deschişi ideii de reamenajare, doar că ei încep să apeleze, tot mai des, şi la designeri de interior. Dacă cei care cu vârsta de peste 50 de ani îşi redecorează casa de maximum două ori în viaţă, tinerii sunt mai deschişi la schimbări. Şi, de multe ori, apelează la profesionişti.

Românii cu venituri medii, din marile oraşe, sunt dispuşi să plătească pentru amenajarea locuinţei maximum zece mii de euro, arată un studiu recent. Investiţia ar cuprinde mobilierul, obiectele de decor, electronicele şi electrocasnicele.

Odată aranjată casa, durează şi 15 ani până când proprietarii se gândesc la noi modificări. Spre deosebire de alţi europeni care îşi schimbă designul locuinţei chiar şi la opt ani.

Inspirații greșite de pe internet! Care sunt cele mai mari greșeli pe care le fac adolescenții... Două mașini au luat foc și s-au făcut scrum, pe o stradă din Slatina! Cum s-a întâmplat totul | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x