Antena Căutare

Vești bune pentru români. Ce condiții trebuie să îndeplinească ca să primească 1 500 de lei de stat

Românii ar putea să primească, în perioada următoare, 1500 de lei de la stat. Banii vor fi distribuiți, însă, sub formă de tichete și vor putea fi folosite pentru achiziționarea de biciclete. 

Vești bune pentru români. Ce condiții trebuie să îndeplinească ca să primească 1 500 de lei de stat
Vești bune pentru români. Ce condiții trebuie să îndeplinească ca să primească 1 500 de lei de stat

Subvenția va fi acordată sub forma unor tichete, o dată la trei ani, iar acestea vor fi folosite de angajați pentru a-și achiziționa biciclete cu care să se deplaseze la serviciu și înapoi acasă.

Persoanele care pot să beneficieze de aceste tichete trebuie să fie angajate cu contract de muncă atât la stat, cât și la privat.

Subvenția va consta într-o sumă de maximum 1.500 de lei, ce va fi acordată o singură dată într-o perioadă de trei ani, iar indemnizația va fi de 33 de bani pe kilometru, într-o limită anuală de 300 de lei. Dacă subvenția va fi pentru achiziționarea unei biciclete care să fie folosită în principal în interes de serviciu, indemnizația va fi pentru acoperirea unei părți a costului de transport cu bicicleta, astfel că ambele ajutoare vor putea fi cumulate. În plus, indemnizația de kilometraj va putea fi acordată și salariaților care deja au o bicicletă, scrie avocatnet.ro.

Aceste tichete, într-un anumit procent, vor fi deductibile pentru angajatori, iar aceștia nu vor fi obligați de stat să acorde această facilitate, ci decizia va fi luată la nivel de firmă.

O maşină scăpată de sub control spulberă o bunică şi pe nepoata acesteia, într-un magazin din Timișoara. Totul a fost fi... Denisa, o fată de 13 ani, a dispărut de acasă și e căutată de polițiști. Părinții, disperați: ”Dacă o vezi, sună la 112!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x