Antena Căutare

Românii primesc mai mulți bani! O ordonanţă de urgenţă a fost adoptată de Guvern!

O ordonanţă de urgenţă a fost adoptată în urmă cu scurt timp de Guvern pentru rezolvarea unor probleme create de Revoluţia Fiscală!

O ordonanţă de urgenţă a fost adoptată în urmă cu scurt timp de Guvern pentru rezolvarea unor probleme create de Revoluţia Fiscală!

Ordonanţa, iniţiată de Ministerul Sănătăţii, ar trebui să clarifice neregulile privind concediile medicale şi pe cele de maternitate. Şi nu sunt singurele aspecte vizate.

Guvern a adoptat o nouă ordonanţă care să corecteze "defecţiunile" din legea salarizării legate de indemnizaţiile pentru mame şi concediile medicale.

„Executivul plafonează astfel CAS-ul pentru aceste concedii medicale, pentru acele venituri, astfel încât sumele pe care oamenii le încasează să nu fie afectate după cea fost modificat Codul Fiscal începând cu data de 1 ianuarie 2018.

Tot prin această ordonanță se reglementează o problemă: aceea a banilor destinați victimelor din club Colectiv. În prezent, 23 de persoane mai au nevoie de îngrijiri medicale de specialitate”

Află mai multe urmărind clipul video de mai sus!

România, sub nămeți! În unele zone ale țării stratul de zăpadă a ajuns la un metru! Situația devine alarmantă!... VREMEA 23 februarie 2018. Ger năprasnic în toată România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x