Căutare Live

Românii primesc o minivacanță! Guvernul a decis să acorde mai multe zile libere

Veste excelentă pentru bugetari, după ce Guvernul a decis că românii vor avea parte de o minivacanță în această vară.

Veste excelentă pentru bugetari, după ce Guvernul a decis că românii vor avea parte de o minivacanță în această vară.

Astfel, bugetarii vor avea parte de o minivacanță la mijlocul lunii august, după ce ziua de 14 a fost anunțată ca fiind liberă. Pe perioad 12-15 august, românii vor avea liber.

Potrivit Codului Muncii, Adormirea Maicii Domnului este zi nelucrătoare de sărbătoare legală în care salariaţii trebuie să primească liber de la serviciu.

Cinci semne clare că ai un salariu mai mic decât meriți

Demersul vine cu scopul de a face o „punte” între weekendul 12-14 august și ziua de 15 august, când se sărbătorește Adormirea Maicii Domnului.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Turiștii din România au scăpat de grija hoților! Cum stă treaba cu seifurile de pe plajă, ce se deschid cu ajutorul unei...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri