Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Mesaj jignitor pentru Poliția Română, de la cel mai căutat interlop! Ce a anunțat Romeo Ursu pe Facebook

Romeo Ursu (Boenică), unul dintre cei mai temuți și căutați interlopi din România, a transmis un mesaj complet neașteptat pentru polițiști, dar mai ales pentru absolvenții școlilor de Poliție.

Interlopul Romeo Ursu, mesaj incredibil pentru polițiști

În urmă cu câteva zile, unul dintre cei mai căutați infractori a luat Poliția Română în batjocură prin intermediul unei poze în care sugerează faptul că absolvenții școlilor de Poliție nu sunt demni de a fi luați în serios.

Interlopul Romeo Ursu a postat un mesaj jignitor pentru Poliția Română, pe Facebook

Interlopul Romeo Ursu a postat pe pagina sa de Facebook poza unui polițist tânăr cu față de copil, dorind să sugereze că acesta este complet inofensiv și la o asemenea imagine, cine s-ar speria?

citește și: Descoperire uluitoare la autopsia lui Emi Pian! Ce s-a găsit în sângele acestuia

„Ține-l Doamne sănătos 100 ani și să iasă la pensie la 70 ani pe acest organ! Mi-a renăscut speranța că ajung acasă acum”, a scris urmăritul internațional. În plus, cu referire la aceeași fotografie, nu s-a putut abține fără să treacă și mesajul ministrului de interne Marcel Vela, pentru lumea interlopă: „Suntem cu ochii pe voi!”.

Mesaj jignitor pentru Poliția Română, de la cel mai căutat interlop! Ce a anunțat Romeo Ursu pe Facebook

Interlopul Romeo Ursu, mesaj incredibil pentru polițiști

Pentru cei care nu știu, Romeo Ursu (Boenică) a furgit din România în urmă cu mai bine de un deceniu, pentru a scăpa de pedeapsa cu închisoarea, după ce a fost acuzat de fraude imobiliare.

citește și: Întâlnire secretă între frații lui Emi Pian și șefii din Poliția Română! Ce au negociat: „Am ajuns la o înţelegere”

Infractorul este în prezent refugiat în Iordania, țară ce nu deține un acord de extrădare cu România.

Fanii și prietenii acestuia au profitat de ocazie și s-au amuzat pe seama postării, semn că Romeo Ursu are și acum numeroși susținători.

Recomandari