Rusalii 2018. Oferte pentru vacanța de Rusalii la munte

 
+4 click pentru
galerie

Rusalii 2018. Oferte pentru vacanța de Rusalii la munte, costul unei nopți de cazare la Sinaia, Predeal, Bușteni, și in alte stațiuni montane. Indiferent de stațiunea montană aleasă, se anunță o minivacanță cu multă distracție anul acesta, de Rusalii, la munte. Iată câteva variante.

Sinaia este una dintre cele mai populare și mai frumoase stațiuni montane din România. Această stațiune este cunoscută în special pentru găzduirea pe teritoriul său a castelului Peleș și Pelișor, atracții turistice ce nu pot fi ratate dacă treceți sau poposiți în zonă. În ceea ce privește cazarea de Rusalii, există oferte pentru toate gusturile și buzunarele în funcție de cerințe. Dacă vreți să cheltuiți cât mai puțin, indicat ar fi să vă îndreptați atenția spre pensiuni, aici tarifele pornesc de la 35 de lei pe noapte și pot ajunge sau depăși minimum 250 de lei. Cazările la hotel sunt ceva mai scumpe, o nopate poate costa între 100 și 550 de lei pe nopate, în funcție de confort și faculitățile oferite.

Stațiunea Predeal se află în centrul României, pe Valea Prahovei, la poalele munților Bucegi, acest oraș este cel mai înalt din România. Atracțiile zonei sunt traseele montane cu peisaje de poveste, mănăstirile și monumentele istorice. Aici prețurile la o pensiune, pentru o noapte, variază între 95 de lei și 680 de lei. La hoteluri prețurile pot fi între 100 și 1000 de lei pe noapte.

Bușteni este considerată cea mai căutată sațiune montană de la noi din țară. Datorită climei întâlnită în extremitatea estică a Carpaților Meridionali, în acest loc este o vreme potrivită pe tot parcursul anului pentru diverse activități montane: drumeții, alpinism, sporturi de iarnă, excursii la cabane, trasee cu telecabina etc. În Bușteni, la pensiuni, ne putem caza pe o noapte cu minimum 95 de lei, dar prețurile po ajunge până la 1850 de lei. Hotelurile au și ele prețuri de la 100 de lei până la 2000 pe noapte.

Orice stațiune montană ați alege pentru minivacanța de Rusalii, recomandarea noastră este să vă grâbiți să rezervați o cameră deoarece mai sunt disponibile foarte puține pentru această perioadă, aproximativ 22%, atât în sațiunile prezentate, cât și în celelalte.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE