Căutare Live

S-a aflat! Cum a murit, de fapt, tânăra din Cluj care a vrut să facă poză la Turnul Eiffel din Paris

Sfârşit crunt pentru o tânără de 23 de ani din judeţul Cluj. Vacanţa romantică la Paris la care visa de atâta vreme s-a transformat într-o tragedie. Fata a căzut de la zece metri înălţime, în timp ce încerca să-şi facă o fotografie cu turnul Eiffel. Totul s-a petrecut sub ochii iubitului ei cu care urma să se căsătorească. Cum s-a întâmplat totul?

Cum a murit, de fapt, tânăra din Cluj care a vrut să facă poză la Turnul Eiffel din Paris

Sfârşit crunt pentru o tânără de 23 de ani din judeţul Cluj. Vacanţa romantică la Paris la care visa de atâta vreme s-a transformat într-o tragedie. Fata a căzut de la zece metri înălţime, în timp ce încerca să-şi facă o fotografie cu turnul Eiffel. Totul s-a petrecut sub ochii iubitului ei cu care urma să se căsătorească. Cum s-a întâmplat totul?

Andreea Bodea şi iubitul ei s-au îmbarcat pe cursa de Paris (Franța) cu vise şi planuri mari. Călătoria era un cadou pentru iubitul ei, cu care avea să se plimbe pentru prima dată în oraşul iubirii. Fericirea era deplină, mai ales că el plănuia să o ceară de nevastă, în Franța.

De la începutul vacanţei, Andreea Bodea a insistat să viziteze Turnul Eiffel. Era nerăbdătoare şi entuziasmată şi a căutat unghiul perfect pentru momentul de care voia să-şi amintească toată viaţă. Cei doi iubiţi au urcat pe cel mai înalt punct al unei clădiri din zona Trocadero. Ştia că de acolo Turnul Eiffel din Paris se vede cel mai bine în poze.

CUM A MURIT ANDREEA BODEA, TÂNĂRA CARE A VRUT SĂ-ȘI FACĂ POZĂ LA TURNUL EIFFEL

Locul este cunoscut pentru vânătorii de selfie uri, milioane de turişti se înghesuie anual acolo pentru fotografii. Pe zidul din Paris unde mai mulţi tineri sunt filmaţi stând jos, Andreea Bodea a vrut să stea în picioare, ca să obțină poza perfectă.

Fata a căzut în gol de la peste zece metri înălţime. Cu toate eforturile medicilor parizieni, nu a putut fi salvată. Andreea Bodea a intrat în operaţie cu leziuni grave la cap, dar a murit la spital la câteva ore după accident. Tatăl ei s-a grăbit la Paris, dar nu a mai apucat să-şi ia rămas bun. Este supărat că nimeni nu a putut să prevină tragedia.

Autoritatile fanceze au deschis o ancheta si fac cercetari pentru moarte suspecta.

Politistii parizieni vor sa afle cu exactitate circumstantele in care o vacanta de vis s-a transformat intr-o tragedie si cum pot preveni pe viitor astfel de incidente, in acea zona, vizitata anual de milioane de turisti. În ultimii ani, mai multe persoane au căzut de pe clădirea din zona Turnului Eiffel. Andreea Bodea a fost înmormântată ieri. Familia aşteaptă răspunsuri de la autorităţile franceze.

Cadavrul fotomodelului Constantin Toma nu a fost îngropat nici după cinci luni! Ce detalii schimbă totul despre moartea ... Copii sedați cu forța, chiar de către educatoare! Este scandalul momentului în România...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x