Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

În loc să-și pregătească rochia de mireasă, i-au luat sicriu. O româncă de 23 de ani a murit în Paris cu puțin timp înainte să fie cerută în căsătorie

Sfârșit tragic pentru o româncă de doar 23 de ani! Tânăra a murit la Paris, lângă Turnul Eiffel, cu puțin timp înainte să fie cerută în căsătorie. Viitorul soț nu își poate reveni din șoc, după ce viitoarea soție s-a prăbușit în fața lui

Sfârșit cutremurător pentru o româncă de doar 23 de ani! Tânăra a murit la Paris, lângă Turnul Eiffel, cu doar câteva momente înainte să fie cerută în căsătorie. Viitorul soț nu își poate reveni din șoc, după ce viitoarea soție s-a prăbușit în fața lui. Ce s-a întâmplat în acel loc "blestemat"

Cei doi tineri se aflau în vacanță la Paris, acolo unde urmau să sărbătorească unul dintre cele mai mai frumoase momente din viața unui cuplu, logodna.

Tânăra și-a dorit foarte mult să facă o poză cu Turnul Eiffel, însă și-a ales o poziție destul de riscantă, la 10 metri înălțime. Din nefericire, fata a căzut în gol, sub privirile neputincioase ale bărbatului care avea să îi devină soț în curând. Evenimentul nefericit s-a produs în zona Trocadero, într-o clădire-teatru din care Turnul Eiffel se vedea diferit decât în oricare alt loc.
Trupul tinerei a fost repatriat, iar duminică aceasta a fost condusă pe ultimul drum de către părinții îndurerați și toți cei care au iubit-o, potrivit turism.bzi.ro.

Recomandari