Antena Căutare

Mesajul sfâșietor al iubitului tinerei care a murit la Paris, cu puțin timp înainte de a fi cerută de soție: ”Mi-ai răpit tot ce aveam mai scump!”

O tânără în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața în Paris, în timpul unei vacanțe romantice, iar la scurt timp după tragedie, iubitul ei a făcut public un mesaj sfâșietor. 

O tânără în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața în Paris, în timpul unei vacanțe romantice, iar la scurt timp după tragedie, iubitul ei a făcut public un mesaj sfâșietor.

Iulia Andreea Bodea, o tânără de 23 de ani, din Gilău, a murit la Paris, înainte ca iubitul ei Andrei Răzvan să o ceară de soție. Se pare că tânăra și-a dorit o imagine spectaculoasă și în momentul în care a încercat să o obțină a căzut în gol de la peste zece metri înălțime.

La scurt timp după ce tânăra de 23 de ani a fost înmormântată în localitatea natală, iubitul ei a făcut public un mesaj sfâșietor.

”Paris, oraș blestemat. Mi-ai răpit tot ce aveam mai drag pe lumea asta. Te voi iubi mereu, îngerul meu scump și drag.”, a scris el pe Facebook.

Cei doi îndrăgostiți au plecat la Paris zilele trecute, iar bărbatul voia să o ceară de soție. În timpul unei plimbări, însă, ea i-a cerut să îi facă o poză de pe o clădire din zona Trocadero, de unde se vede Turnul Eiffel, iar atunci s-a produs tragedia. Nu se ştie exact cum, dar a căzut în gol de la peste 10 metri înălţime.

Ce le spunea Arsenie Boca femeilor în Postul Paștelui: "Să aveţi împreunare cu bărbatul numai marţi şi joi"... Modele de unghii. Ce modele de unghii sunt la modă în primăvara 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x