S-a aprins din nou altarul în faţa clubului Colectiv! Au trecut trei luni de la tragedia care a ucis 63 de oameni...

 

 La exact trei luni de la tragedie, s-a aprins din nou altarul din faţa clubului Colectiv. Supravieţuitorii şi părinţii tinerilor care s-au stins s-au adunat să se roage pentru cei care nu mai sunt.

Vor, mai mult ca oricând, să afle ce s-a întâmplat pe 30 octombrie, în Colectiv. Cer să se facă lumină. Şi dreptate.

Câteva sute de oameni au venit să se roage astăzi la Colectiv. Să aprindă lumânări pentru cei care s-au stins, cuprinşi de flăcări şi otrăviţi de fum.

Acum trei luni, Cristian Matei se pregătea să îşi încheie săptămâna cu un concert. Astăzi, Mumu s-a întors pentru prima oară la Colectiv.

"Îndurerat mă simt şi nu mă refer la dureri fizice, ci psihice. M-au lovit lacrimile când am văzut din nou acest altar aici.

Până acum, l-am văzut în imagini pe Internet din spital.E prima dată când vin aici şi mi-au dat lacrimile pur şi simplu, mi-a murit şi o colegă aici. Rănile lui sunt departe de vindecare.

Singura mână pe care o mai pot folosi cât de cât este stânga unde pot mişca 3-4 degete la laptop şi cam atât. Dreapta este cea în care am avut telefonul şi cu care am filmat atunci incendiu şi care mi-a ars cu tot cu telefon.", a posvestit Mumu,

La trei luni de la dezastrul Colectiv, România are o singură datorie.

Este de datoria noastră să nu uităm ce s-a întâmplat, este de datoria noastră să ne amintim întotdeauna de ei!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe