Antena Căutare

Putea să își ia o mașină din banii găsiți, dar omul s-a dus la Poliție să predea portofelul găsit în Autogara din Craiova. Tu ai face la fel?

Un bărbat a găst un portofel plin cu bani în Autogara Nord din Craiova. În loc să se bucure de cele 12.000 de lei, omul a predat portofelul autorităților. 

Un bărbat a găst un portofel plin cu bani în Autogara Nord din Craiova. În loc să se bucure de cele 12.000 de lei, omul a predat portofelul autorităților.

Oamenii cinstiți există! Un bărbat din localitatea Ghercești a intrat în sediul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova cu un portofel plin cu bani, găsit în zona Autogării Nord din municipiul Craiova, scrie observator.tv.

Portofelul conţinea documente şi 11.720 de lei. Poliţiştii l-au identificat pe cel căruia îî aparţinea portofelul, un bărbat din Craiova, și l-au invitat la sediul unităţii de poliţie, pentru a-i preda bunurile.

Cetăţeanul care a adus portofelul pierdut a primit din partea conducerii S.R.P.T. Craiova, o diplomă, în semn de prețuire și recunoștință pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Puteți afla mai multe detalii, accesând: https://observator.tv/social/portofel-12000-de-lei-gasit-autogara-craiova-287259.html

Reacția șoferului care a răsturnat o mașină de poliție aflată în misiune: „S-a întâmplat!”... O fetiţă de 14 ani îşi făcea temele când s-a trezit că naște: "Am realizat că patul meu era ud. Am fost împietrită&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x