S-a vindecat de COVID-19, dar a murit la trei ore după ce a fost externat. Cum explică medicii: ”Este foarte dureros, a stat 21 de zile în spital!”

Un bărbat care a reușit să învingă infecția cu noul coronavirus s-a stins din viață la doar trei ore după ce a ajuns acasă. Medicii spun, însă, că decesul a survenit din cauza altor probleme de sănătate. 

S-a vindecat de COVID-19, dar a murit la trei ore după ce a fost externat. Cum explică medicii: ”Este foarte dureros, a stat 21 de zile în spital!”

Ion Jianu, un bărbat în vârstă de 84 de ani, din Gorj, a fost internat timp de 21 de zile la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești, după ce a fost depistat pozitiv pentru coronavirus.

Bărbatul se afla în stare gravă în momentul în care a fost internat, iar șapte zile le-a petrecut la ATI. Tratamentul a dat roade în cazul lui, astfel că bărbatul a fost externat, însă s-a stins din viață la câteva ore după ce a ajuns acasă.

Nelu Tătaru a dezvăluit care sunt zonele-focar de coronavirus în România: "Avem șase judeţe în care creşterile sunt de peste 30%"

Constantin Târziu, managerul Spitalului de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, spune că, bărbatul ar fi făcut un duş cu apă mai caldă atunci când a ajuns acasă şi este posibil ca acest lucru să fi determinat producerea unui infarct: ”Este dureros atât pentru familie, cât şi pentru noi, deoarece a fost internat pe o perioadă de 21 de zile şi a fost externat cu starea generală bună, după ce rezultatul testului a fost negativ. Poate că din cauza tratamentului cu anticoagulante, aşa cum se administrează, din timpul internării a făcut un infarct miocardic“, a spus managerul, potrivit Adevărul.ro.

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

Acesta a declarat, de asemenea, că bărbatul suferea și de alte afecțiuni, având inclusiv un accident vascular-cerebral.

1.345 de cazuri noi și 45 de decese, în România, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 6 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 57.895 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID –

28.992 de pacienți au fost declarați vindecați și 5.639 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

O localitate din România, la un pas de carantină! Autoritățile anunță măsuri drastice după ce numărul infecțiilor cu COVID-19 a explodat

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.345 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 737 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 2.566 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Ultimele știri