Antena Căutare

Sac cu oase umane, găsit sub un pod din Vaslui! Detaliul macabru ce a ieșit la iveală

Momente de groază în județul Vaslui, după ce un bărbat a găsit un sac cu oase ce par de natură umană, sub un pod ce traversează râul Bârlad. Ce detaliu terifiant a ieșit la iveală?

Sac cu oase umane, găsit sub un pod din Vaslui! Detaliul macabru ce a ieșit la iveală Galerie
Un sac cu oase a fost descoperit în județul Vaslui

A fost demarată o anchetă de către Poliția dni Vaslui după ce un bărbat a descoperit, în cursul zilei de duminică, un sac cu mai multe oase, posibil umane, sub un pod care traversează râul Bârlad, din apropierea localităţii Trestiana, comuna Griviţa.

Omul se plimba împreună cu câinele și cu familia prin zonă atunci când animalul a dat peste punga cu oase și și-a alertat stăpânii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sac cu oase umane, găsit sub un pod din Vaslui! Detaliul macabru ce a ieșit la iveală

Un sac cu oase a fost descoperit în județul Vaslui

Bărbatul a alertat imediat Poliția

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că ar fi găsit osemintele respective şi un sac, sesizând că unul dintre oase are aspect de craniu uman.

"La faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul Secţie 3 Poliţie rurală Bârlad, împreună cu poliţişti criminalişti, în vederea efectuării de cercetări. Oasele au fost ridicate şi sigilate în vederea efectuării unei expertize. În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana Stavăr.

În urma expertizei medico-legale se va stabili provenienţa părţilor din schelet şi vechimea oaselor, informează cei de la vremeanoua.ro.

Zece persoane urmărite internaţional pentru fraude informatice cu prejudiciu de aproape jumătate de milion de euro, prin... Suceava: Adolescenta bătută cu biciul şi obligată să bage mâna în cărbuni aprinşi, internată într-un centru de asistenţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x