Antena Căutare

Sălaj: Bebeluş de 4 luni, rănit într-un incendiu, transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti

Un bebeluş de patru luni, rănit, joi dimineaţă, într-un incendiu care a izbucnit în localitatea Sighetu Silvaniei, judeţul Sălaj, este transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Copilul a suferit arsuri pe faţă, pe gât şi pe membre.

Potrivit ISU Sălaj, un incendiu s-a produs, joi dimineaţă, la o gospodărie din localitatea Sighetu Silvaniei, din cauza unui recipient cu benzină.

În urma incendiului, un bărbat de 18 ani, o femeie de 20 de ani şi un bebeluş de circa 4 luni au suferit arsuri pe diferite părţi ale corpului (membre inferioare, membre superioare, gât, faţă).

”În aceste momente o victimă a incendiului (bebeluşul) este preluat de la sediul ISU de către elicopter SMURD pentru a fi transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a transmis ISU Sălaj.

Elicopterul a fost solicitat să ntervină chiar la faţa locului, dar nu a putut ateriza din cauza condiţiilor meteorologice, victimele fiind transportate Zalău cu ambulanţele.

Sursa : news.ro

A murit ziaristul Mihai Creangă, care a fost arestat de Nicolae Ceaușescu și apoi eliberat în decembrie 1989... Scandal cu bâte și amenințări cu moartea în prima zi de Crăciun! Un grup de tineri, atacat de un viceprimar! „Nu am știu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x