Antena Căutare

EXCLUSIV!!! Samsarii de masini profita de pe urma proprietarilor naivi. Vor sa cumpere autoturisme la preturi de nimic

Pe o piata auto in scadere, samsarii de masini fac tot ce pot sa mai ciupeasca un ban de la cei care au ceva de vanzare. Daca masina arata bine, comerciantii de ocazie sar imediat sa-ti faca o oferta. Evident, sub valoarea reala a masinii. Au demonstrat-o clar reporterii Observator intr-un material filmat cu o camera ascunsa

Am dus o masina, chipurile, de vanzare la un evaluator. “A suferit ceva accidente minore pe anumite parti ale caroseriei. Sub huse se mai ascund urme de uzura mai pronuntate. Poate fi compresorul de aer conditionat defect si atunci problema nu este atat de simpla. Pretul masinii ar putea fi undeva la 5.500 de euro”, spune evaluatorul auto Adrian Budu.

Mergem cu masina in targ. Aici, samsarii o analizeaza cu atentie. Dupa acelasi model ca al evaluatorului, dar cu o alta concluzie.

In opinia samsarului, autoturismul are diverse defecte grave, care ii scad pretul. Masina se devalorizeaza rapid. “Ca sa batem palma, undeva la vreo 4.000 de euro!”, spune potentialul comparator. Cu 1.500 de euro mai putin decat face. Bani care ar intra, evident, in buzunarul intermediarului. Asta daca o vinde la pretul evaluat de specialistul nostru. In acelasi stil, el poate obtine si mai mult.

Organizati in echipe, fini cunoscatori ai pietei si ai psihologiei negocierii, intermediarii castiga sume fabuloase bazandu-se pe naivitatea sau chiar pe disperarea celor care vand pentru ca au nevoie de bani.

O fetita din Targoviste care suferea de o malformatie rara, salvata de medicii romani... Un barbat din Alba Iulia a transformat un ARO in cotet. O decizie ce i-a adus numai nopti albe......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x