Antena Căutare

Un barbat din Alba Iulia a transformat un ARO in cotet. O decizie ce i-a adus numai nopti albe...

O iubeste ca pe ochii din cap, dar iubirea asta il costa milioane. Ca sa nu se desparta de masina pe care a condus-o mai bine de 30 de ani, un barbat din Alba Iulia a transformat un ARO in… cotet. L-a radiat mai intai, dar nu l-a lasat inima sa-l duca la fier vechi. O decizie care i-a adus numai nopti albe

De la brand national, masina a devenit.cotet. Fara usi, geamuri, scaune si motor, ARO e adapostul preferat al zburatoarelor din ograda acestui barbat. “Sus, pe bat se urca si dorm, aici se desfasoara ele, toata ziua, mananca cucuruz sau ce le punem de mancare. Se adapostesc aici si se simt foarte bine, le place”, spune Nicolae Voicu, proprietarul masinii.

Asa de mult incat au transformat bordul masinii in cuibar. Iar proprietarul e mandru nevoie mare de zburtoarele lui pe care le striga-n versuri. Omul nu s-ar desparti de masina lui cu niciun chip. Numai ca, peste noapte, s-a trezit cu o mare problema pe cap. “Directia de impozit a primariei Alba Iulia refuza sa ma scada de la plata impozitului de 50 de milioane, care depaseste valoarea bunului impozitat”, sustine omul.

Cu toate ca masina a radiat-o de mai bine de un an. Asa ca a dat in judecata primaria. Care ii flutura omului sub ochi litera legii. “In Romania, se impoziteaza ce avem in proprietate, nu cu ce circulam sau nu pe drumurile publice”, a precizat Anuta Sinar, director in Primaria Alba Iulia.

Prin urmare, ca sa scape de probleme, omul trebuie sa renunte la masina. “Fie il vinde, fie se duce la o unitate de dezmembrari auto si obtine o autorizatie ca a predat mijlocul auto”, mai spune Anuta Sinar.

Grea decizie cand o vorba de o iubire asa de mare. “Ne-am atasat de masina asta si de aia am folosit-o ca adapost pentru pasari pentru gaini”, a mentionat Nicolae Voicu.

EXCLUSIV!!! Samsarii de masini profita de pe urma proprietarilor naivi. Vor sa cumpere autoturisme la preturi de nimic... Pacientii de la Spitalul din Fagaras primesc hrana direct din GALETI. Autoritatile au inceput o ancheta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x