Antena Căutare

S-au găsit probe ADN în vila milionarului Adrian Kreiner. Cine este unul dintre presupușii suspecți

Adrian Kreiner s-a stins din viață în urma atacului din noaptea de săptămâna trecută. Acesta a fost bătut cu brutalitate în propria casă de trei bărbați neidentificați până acum.

colaj Adrian Kreiner într-un tricou cu dungi și sacou, Adrian Kreiner în mașină și Adrian Kreiner în costum de pilot lângă o mașină de curse
Procurorii au găsit în casa lui Adrian Kreiner din Sibiu urme ADN care ar putea aparține atacatorilor | Facebook

Milionarul sibian Adrian Kreiner a fost bătut cu brutalitate timp de 40 de minute în propria casă de către trei indivizi mascați și cu mănuși.

Acești au plecat din vila milionarului cu mai multe ceasuri de valoare și sume mari de bani. Apropiații afaceristului sibian sunt de părere că totul a fost un asasinat la comandă.

Citește și: Cine moștenește averea și firmele lui Adrian Kreiner. Ce se va întâmpla cu munca de o viață a milionarului ucis la Sibiu

În timpul atacului, alături de Adrian Kreiner în vilă mai erau fiica acestuia, în vârstă de 20 de ani, și iubita sa, Adriana Emilia Viliginschi, care s-a ascuns într-un dulap. Fiica afaceristului a fost amenințată cu pistolul în timp ce tatăl său a fost bătut cu brutalitate, ceea ce i-a cauzat și decesul.

Anchetatorii l-au identificat pe unul dintre suspecții în cazul lui Adrian Kreiner

Anchetatorii au întâmpinat dificultăți în identificarea celor trei indivizi, dat fiind faptul că afaceristul nu avea camere de supraveghere decât în exteriorul locuinței, iar tâlharii au reușit să le deconecteze.

Citește și: Detaliul care îi face pe anchetatori să creadă că Adrian Kreiner a fost omorât de asasini plătiţi. Ce au aflat oamenii legii

Potrivit Digi24, procurorii au găsit în casa lui Adrian Kreiner din Sibiu urme ADN care ar aparține unui hoț român aflat în Belgia. Individul este acuzat de mai multe infracțiuni în Belgia, însă nu a fost prins.

Vezi mai multe ştiri Sibiu pe observatornews.ro

Anchetatorii au mai spus faptul că tâlharii ar fi accesat telefonul mobil al afaceristului în timpul atacului. potrivit informațiilor aflate la dosar, ultima accesare a aplicației WhatApp este de când se aflau cei trei indivizi în vilă, de la ora 02:24.

Citește și: Ghinionul în formă dublă. O femeie a fost rănită după ce un şoim a scăpat un şarpe pe ea și ambele animale au atacat-o | VIDEO

Deoarece Adrian Kreiner era imobilizat la momentul respectiv, anchetatorii cred că unul dintre cei trei indivizi mascați i-au accesat telefonul.

Suspiciunea de asasinat la comandă capătă și mai mult sens, dat fiind că, potrivit sursei menționate, un martor-cheie ar fi declarat cu puțin timp înainte de agresiunea milionarului sibian că acesta s-a plâns din cauza problemelor financiare, cauzate de investiția în afacerea cu criptomonede.

Citește și: Ultima dorință pe care a avut-o un infractor de temut. Ce meniu extravagant și-a ales înainte să moară

De asemenea, el încerca să vândă o parte dintre acțiunile firmei Matec CNC Technik. Apropiații au declarat că mai mulți investitori erau interesați de cumpărarea respectivelor acțiuni, însă nu se definitivase nimic.

Adrian Kreiner a fost înmormântat vineri, de organizarea sumbrului eveniment ocupându-se prietenii acestuia. Fiica și iubita lui Adrian sunt moștenitoarele averii și firmei milionarului sibian, împreună cu mama afaceristului.

Citește și: Povestea incredibilă a unui câine polițist erou. Înjunghiat de 5 ori, patrupedul și-a continuat misiunea și a prins infractorul

Adrian Kreiner a fost căsătorit cu o austriacă, de la care a și preluat numele de familie, pe care l-a păstrat și după divorț. Acesta încerca să-i insufle fiicei sale pasiunea pentru afaceri și o iniția în tainele afacerii de familie pentru ca, în viitor, să o preia.

(P) Profită de Black Friday la FineStore! Găsești tot ce poftești, la prețuri speciale, pentru un Crăciun cu adevărat me... Un om care a dispărut în luna august alături de câinele său a fost descoperit fără suflare. Ce făcea câinele în acel mom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x