Căutare Live

Scandal monstru la Fetești, între două familii de romi. Zeci de femei și bărbați s-au luat la bătaie cu bâte

Imagini șocante au fost surprinse și la Fetești, unde două familii de romi s-au luat la bătaie chiar în prima zi de Paște. Zeci de polițiști și jandarmi au fost mobilizați pentru a calma spiritele. 

Potrivit Antena 3, au fost deschise dosare penale pe numele a patru persoane pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, loviri şi alte violenţe şi distrugere.

De asemenea, zeci de polițiști și jandarmi au fost mobilizați pentru a pune capăt scandalului uriaș de la Fetești, unde femei și bărbați s-au luat la bătăie cu bâte.

Spartacus, bărbatul care a declanșat scandalul din Rahova, din seara de Paște, le-a cerut iertare polițiștilor pe Facebook: ”Ami pare rău!”

Acesta nu este singurul scandal izbucnit în ziua de Paște. Sute de polițiști și jandarmi au intervenit de urgență și în București, pentru a pune capăt unei bătăi între romi în Rahova, dar și la Săcele. Acolo, opt persoane au fost reţinute de poliţişti şi urmează să fie prezentate, luni, instanţei în vederea luării de măsuri preventive, după ce, duminică seară, au fost implicate într-un scandal în municipiul Săcele, forţele de ordine fiind nevoite să tragă focuri de armă, scrie Agerpres.

Braşov: Opt persoane au fost reţinute în urma scandalului de la Săcele, fiind deschis dosar penal pentru tentativă la omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Poștaș din Cluj, depistat pozitiv pentru coronavirus. Femeia ar fi intrat în contact cu sute de persoane cărora le-ar fi...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri