Antena Căutare

Scandal mare la poarta unui adapost de animale din Botosani!

Scandal mare, azi-noapte, la poarta unui adapost de animale din Botosani! Aproape 100 de caini care fusesera adunati de pe strazi au fost inghesuiti intr-o duba ce urma sa ajunga la Constanta. O asociatie pentru protectia animalelor a anuntat politia, care a facut un filtru in judetul Neamt si a intors masina din drum. Spiritele s-au incins cand membrii asociatiei au vrut sa vada starea de sanatate a animalelor.

Iubitorii de animale si-au iesit din minti in momentul in care angajatii de la padocul din Botosani le-au interzis sa vada cainii. S-au imbrancit, s-au injurat, dar fara rezultat. In bariera umana a intrat si viceprimarul orasului.

Patrupedele au fost inghesuite intr-o duba ce ar fi trebuit sa ajunga la Constanta. Viceprimarul din Botosani spune ca transportul s-a facut legal, in baza unui contract incheiat intre o firma ce se ocupa de prinderea, transportarea si gestionarea cainilor fara stapan si primaria orasului.

Autoritatile au intrat pe fir dupa ce au fost sesizate de o asociatie pentru protectia animalelor. Aceasta din urma a fost anuntata de mai multi botosaneni de faptul ca doua masini inmatriculate in Constanta aduna cainii maidanezi de pe strazi, ba chiar ii iau si pe cei din curtile lor.

Reprezentantii asociatiei pentru protectia animalelor sunt hotarati acum sa depuna plangere atat la adresa firmei din Constanta, care a adunat patrupedele, cat si a Primariei Botosani, contestand modul in care a fost incheiat contractul.

Drama prin care trec copiii cu autism din Romania: centrele speciale sunt rare, iar terapia costa mii de euro... Accidente din cauza cetii! Doi soferi erau sa-si piarda viata in Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x