Live acum
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

„M-au întrebat dacă nu vreau să mă internez de COVID”. Scandal uriaș la Arad! O tânăra a fost dată în judecată de spital, pentru defăimare

O tânără a fost dată în judecată de Spitalul Judeţean din Arad pentru defăimare. Conducerea spitalului a luat această decizie, după ce, într-o postare pe Facebook, iubitul acesteia a acuzat medicii şi asistentele că au rugat-o insistent să se interneze de COVID, deşi nu avea acest virus.

„M-au întrebat dacă nu vreau să mă internez de COVID”. Scandal uriaș la Arad! O tânăra a fost dată în judecată de spital, pentru defăimar

Acum, reprezentanţii spitalului vor ca aceştia să dovedească în instanţă cele scrise pe Facebook.

Spitalul a dat-o în judecată pentru defăimare. Totul vine în contextul unei zile cu 397 de noi infectări şi 31 de morţi de COVID 19, marcând a patra cea mai neagră zi de la începutul pandemiei.

Tânăra în vârstă de 18 ani a ajuns la spital în urmă cu două nopți. Avea dureri de cap, febră și amețeli. Medicii i-au recoltat sânge și i-au cerit să aștepte rezultatele.

„M-au lăsat acolo, nu mi-au mai spus nimic. Am tot așteptat...am întrebat-o pe una dintre asistente cât mai durează și mi-a zis că până vin analizele”, a spus tânăra.

„Suntem pe a doua pantă ascendentă” Ce spune ministrul Sănătății despre riscul întoarcerii la starea de urgență

Tânăra susține că, dupe ore bune de așteptare, a cerut să meargă acasă.

„Doamna doctoriță scria rețeta și m-a întrebat dacă vreau să fiu internată de COVID. Am spus că nu. M-a întrebat „sigur nu vrei”?”, a continuat tânăra.

„Mi-a povestit că a întrebat-o. Mi s-a părut ciudat, tu să nu ai așa ceva și să te roage să te internezi”, a spus iubitul ei.

Într-o postare pe Facebook, i-a acuzat pe medici să o interneze cu diagnosticul de infecție cu noul coronavirus.

Izolare, relaxare, explozie de cazuri, carantină. La fel ca în România! Încă o țară impune măsuri stricte, după creșterea numărului de îmbolnăviri

Medicii au o cu totul altă variantă și spun că pacienta pur și simplu nu a înțeles ce i s-a transmis.

„Nimeni din UPU nu i-a spus că are infecție COVID. Internările la COVID nu le facem noi. Cred că este vorba de o neînțelegere, pacienta nu a înțeles ce i s-a explicat”, a spus Aurelia Aconi, medic primar UPU.

Faptul că și-a manifestat nemulțumirea pe Facebook i-a adus tinerei o plângere penală.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro