Antena Căutare

Scene de groază într-un club din România! Un bărbat i-a amenintat pe paznici cu o drujbă

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din județul Vaslui a fost arestat preventiv. Acesta i-a amenințat pe agenții de pază ai unui club de noapte cu drujba !

Scene de groază într-un club din România! Un bărbat i-a amenintat pe paznici cu o drujbă
Un bărbat i-a amenințat cu drujba pe paznicii unui club din Vaslui

Atacul a avut loc sâmbătă noaptea. Un bărbat a sesizat printr-un apel la numărul de urgenţă 112 faptul că este agresat de agenţii de pază ai unui local, iar când poliţiştii au ajuns la faţa locului l-au găsit pe fratele acestuia, înarmat cu o drujbă.

"Poliţiştii s-au deplasat în zonă, unde au găsit un bărbat care avea asupra lui o drujbă pornită, pe care o accelera ostentativ şi adresa ameninţări paznicilor localului. Bărbatul a fost imobilizat, deposedat de obiectul respectiv şi condus la sediul Poliţiei municipiului Vaslui. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a liniştii şi ordinii publice, purtare abuzivă, ameninţare şi folosirea fără drept de arme periculoase", a declarat Bogdan Gheorghiţă.

Bărbatul va fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Peste 24.000 de produse textile şi de marochinărie, posibil contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră de la Gi... Ce spune Monica Anisie, actualul ministru al Educației, despre manualele școlare și reducerea numărului de ore în școli:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x