Antena Căutare

Scene revoltătoare! Un pensionar s-a răzbunat pe copiii care se jucau în fața blocului într-un mod inadmisibil! "Trebuie amendat!"

Scene revoltătoare au avut loc în Bacău atunci când un pensionar a fost filmat în timp ce turna ulei încins la locul d ejoacă al copiilor! Înregistrarea a stârnit multă revoltă în rândul locatarilor și inclusiv pe rețelele de socializare! Bărbatul a recurs la acest gest dintr-un motiv absurd!

Scene revoltătoare au avut loc în ultima vreme în Bacău, atunci când un pensionar a fost filmat în timp ce turna ulei încins la locul de joacă al copiilor! Înregistrarea a stârnit multă revoltă în rândul locatarilor și inclusiv pe rețelele de socializare! Bărbatul a recurs la acest gest dintr-un motiv absurd!

Pensionarul nu a mai suportat “deranjul” făcut de copiii și de adolescenții care se jucau pe strada Valea Alba, situată în cartierul Bistrița Lac din Bacău, astfel că, bărbatul, a recurs la un gest condamnabil! A turnat ulei încins la locul în care toți copiii se adunau!

Unul dintre tinerii aflați acolo la acel moment a filmat scenele revoltătoare și le-a încărcat pe rețelele de socializare. Tânărul a scris următorul mesaj: “Acest domn toarnă ulei ars pe stradă pentru a împiedica copii să se joace… Ce ai vrea să facă acești copii? Să stea în casă pe tabletă, să se drogheze? Ar trebui poliția să-i facă un cadou o amendă pentru că nu este strada lui, locul public nu este al lui”.

Pensionarul le-a recomandat de nenumărate ori să bată mingea în casă!

Bărbatul din imagini ar putea fi amendat cu până la 1.000 lei pentru nerespectarea legii. Potrivit HG 235/2007, articolul 4, se interzice persoanelor fizice evacuarea pe sol sau depozitarea în condiţii necorespunzătoare a uleiurilor uzate, precum şi abandonarea reziduurilor rezultate din valorificarea şi incinerarea acestora.

Copii și adolescenți din Germania, abuzați și ţinuţi în sclavie, în Maramureş! Unii au încercat să se sinucidă! Cum pret... Arad: Bărbat filmat în timp ce cară o bombă de 50 de kilograme, pe bicicletă! Au urmat momente de panică (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x