Antena Căutare

Schimbare pentru românii care merg în vacanțe all-inclusive, în Bulgaria! Cum pot lua masa în concediile din acest an

Conceptul de all inclusive a fost adaptat pandemiei de coronavirus, astfel că românii care merg anul acesta în vacanțe de acest tip, în Bulgaria, vor lua masa în condiții diferite față de cele existente în alți ani.  

Schimbare pentru românii care merg în vacanțe all-inclusive, în Bulgaria! Cum pot lua masa în concediile din acest an Galerie
Schimbare pentru românii care merg în vacanțe all-inclusive, în Bulgaria! Cum pot lua masa în concediile din acest an

Fie că este vorba de mic dejun, prânz sau cină, turiștii din Bulgaria sunt obligați să își dezinfecteze mâinile înainte de a intra în restaurant.

Odată trecută această etapă, turiștii se îndreaptă către bufetul suedez. Aici își pot alege orice preparat doresc, însă nu mai au voie să își ia singuri mâncarea, ci o primesc de la angajații restaurantului.

În acest fel, oamenii evită să mai atingă tacâmurile de servire care, până acum, treceau prin mâinile a sute de oameni, potrivit antena3.ro.

Și chiar dacă purtarea măștii nu mai este obligatori în Bulgaria, în cazul personalului, lucrurile stau cu totul diferit. Ospătarii, bucătarii și barmanii poartă măști și mănuși în permanență.

Suspendarea zborurilor, în continuare în vigoare. Care sunt statele spre care nu vom avea voie să călătorim. Lista va fi... Microbuz cu români, spulberat de un TIR, în Cehia. Mașina s-a făcut bucăți. O femeie a murit pe loc, alți doi sunt în co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x