Antena Căutare

Schimbare uriașă în privința radarelor! Reguli noi pentru polițiști

Radarele nu vor mai putea fi ascunse de Poliția Rutieră pe șoselele din România. Deputaţii au adoptat marți legea ce le interzice poliţiştilor să pândească vitezomani din locuri puţin vizibile.

Radarele nu vor mai putea fi ascunse de Poliția Rutieră pe șoselele din România. Deputaţii au adoptat marți legea ce le interzice poliţiştilor să pândească vitezomani din locuri puţin vizibile.

Agenţii trebuie să folosească radarele mobile, de tip pistol, la o distanţă de maximum zece metri faţă de maşina inscripţionată a echipajului.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor putea să aplice amenzi doar dacă poartă uniforma cu înscrisuri şi însemne distinctive.

Legea a fost criticată de multe voci, mai ales că cinci români mor în fiecare zi pe şoselele din România, iar viteza eSTE una dintre cauzele principale ale accidentelor.

Însă, iniţiatorul proiectului spune că şoferii vor deveni mai prudenţi, în zonele unde observă radare.

Veste bombă pentru mamele aflate în concediu de maternitate! Se schimbă legea! Cum vor putea obține mai mulți bani... Situație alarmantă! Aerul poluat omoară 30 de oameni pe zi în București. Ce soluții au pus în practică autoritățile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x