Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Școli închise într-un județ! Motivul incredibil pentru care elevii trebuie să stea acasă

Școlile și grădinițele au fost închise în mai multe localități din judeţul Bacău, timp de două zile, copiii fiind nevoiți să rămână acasă. 

Școlile și grădinițele au fost închise în mai multe localități din judeţul Bacău, timp de două zile, copiii fiind nevoiți să rămână acasă.

Mai exact, au fost închise școlile și grădinițele din localităţile Oneşti, Târgu Ocna, Târgu Totuş şi Casin, la decizia prefecturii Bacău, deoarece, de patru zile, nu este apă la robinete, din cauza unor avarii.

Prefectura Bacău a decis, luni, suspendarea cursurilor în grădiniţele şi şcolile din localităţile Oneşti, Târgu Ocna, Târgu Totuş şi Casin, după ce de patru zile nu este apă la robinete, din cauza unor avarii.

Potrivit autorităţilor, măsura este valabilă luni şi marţi.

Reprezentanţii prefecturii Bacău anunţă că în această perioadă, furnizarea şi distribuirea de apă menajeră în zonele afectate de avarie va fi făcută de ISU Bacău.

De asemenea, s-au luat măsuri de urgentare a lucrărilor de reparaţii şi de monitorizare a conductei de aducţiune pentru preîntampinarea apariţiei altor avarii.

Potrivit Mediafax, lucrările de reparaţii vor dura până marţi, 17 septembrie, în jurul orei 20.00.

Prima avarie la conducta prin care sunt alimentate cele patru localităţi a avut loc joi şi a fost reparată, însă ulterior au apărut altele care, potrivit reprezentanţilor Companiei Regionale de Apă Bacău, sunt în curs de remediere.