Antena Căutare

Se cere dosar penal pe numele asistentei care a lăsat-o pe soția preotului din Bacău să se arunce din ambulanță

Cazul soției unui preot din Bacău care s-a aruncat din ambulanța ce o transporta la spital a ajuns la urechile ministrului Sănătății. Sorina Pintea cere măsuri drastice împotriva celor responsabili pentru moartea femeii.

Cazul soției unui preot din Bacău care s-a aruncat din ambulanța ce o transporta la spital a ajuns la urechile ministrului Sănătății. Sorina Pintea cere măsuri drastice împotriva celor responsabili pentru moartea femeii.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, consideră că ar trebui luate măsuri care să meargă până la desfacerea contractului de muncă şi dosar penal în cazul asistentei medicale de la Bacău, care nu a supravegheat o pacientă în ambulanţă, iar aceasta a murit, după ce s-ar fi aruncat din salvare.

„Mai grav mi se pare cazul de la Bacău, când asistenta de pe ambulanţă a considerat că este mai bine să stea lângă şofer în faţă şi să lase pacienta în spate pe targă nesupravegheată. Concluziile din punctul meu de vedere sunt foarte clare: plângere penală şi comisie de disciplină, mergând până la desfacerea contractului de muncă”, a afirmat ministrul.

Ea a spus că nu este încă finalizat raportul în acest caz.

Presa a relatat că o femeie de 41 de ani, soţia unui preot din municipiul Bacău, a murit, miercuri, după ce s-ar fi aruncat din ambulanţa cu care era transportată către spital, după un accident.

Lovitură cruntă pentru sute de dosare penale. Aproape 1.000 de mandate de interceptare și supraveghere, din 2014... Program nou pentru achizitia de locuinte: O familie, o casa. Care sunt conditiile ......
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x