Antena Căutare

„Pot modifica data de pe declarația pe proprie răspundere, ca să o refolosesc?”. Poliția a făcut o clarificare importantă, pentru evitarea amenzilor!

Poliția a clarificat dacă data scrisă inițial pe declarația pe proprie răspundere poate fi modificată, astfel încât documentul să rămână valabil pentru o nouă ieșire.

„Pot modifica data de pe declarația pe proprie răspundere, ca să o refolosesc?”. Poliția a făcut o clarificare importantă, pentru evitarea amenzilor!
„Pot modifica data de pe declarația pe proprie răspundere, ca să o refolosesc?”. Poliția a făcut o clarificare importantă!

Potrivit Poliției, răspunsul la întrebarea „Pot modifica data de pe declarația pe proprie răspundere, ca să o refolosesc“ este „Da”, cu unele precizări!

„Având în vedere că din cauza restricțiilor este dificil să găsim foi pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere, mai ales pentru persoanele în vârstă sau din mediul rural, este permis să refolosim declarația prin modificare datei, în cazul deplasărilor pentru tratamente medicale frecvente sau pentru deplasări la magazinul din apropierea casei ori la farmacie? În funcție de posibilități, se poate tăia cu pixul sau cu pastă corectoare?”, au fost întrebați polițiștii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Modelul declaraţiei pe proprie răspundere, necesar în contextul pandemiei de coronavirus, poate fi descărcat și consultat aici.

Reamintim că declarația pe proprie răspundere poate fi redactată sau completată de pe PC sau laptop în câmpurile predefinite, în formatul PDF, necesitând ulterior tipărirea şi semnătura olografă a titularului.

De asemenea, documentul poate fi tipărit şi completat „de mână” în câmpurile predefinite, necesitând totodată semnătura titularului.

În plus, declaraţia pe proprie răspundere poate fi scrisă de mână, complet, cu preluarea tuturor elementelor din modelul declaraţiei pe proprie răspundere.

De pe declaraţia pe proprie răspundere sau adeverinţa eliberată de angajator pe dispozitive electronice nu trebuie să lipsească semnătura olografă a titularului în cazul declaraţiei pe proprie răspundere sau autentificarea angajatorului în cazul adeverinţei, al cărei model este disponibil aici.

La control, documentele justificative vor fi prezentate împreună cu actul de identitate. Personalul abilitat cu verificarea acestora are voie să le fotografieze.

Patriarhia Română, răspuns dur după mesajul lui Klaus Iohannis: „Nu Biserica ia deciziile, ea doar le respectă”... Distanțarea socială, încălcată din nou! Momentul în care mai mulţi pocăiţi s-au botezat în sufragerie, într-o piscină pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x