Antena Căutare

Se schimbă ora României? Propunere inedită din partea politicienilor! Eşti de acord?

România ar putea trece la fusul orar pentru Europa Centrală, astfel încât ţara noastră să aibă aceeaşi oră ca Germania, Italia, Spania, Franţa, Polonia, Cehia, Ungaria, Belgia şi Olanda

România ar putea trece la fusul orar pentru Europa Centrală, astfel încât ţara noastră să aibă aceeaşi oră ca Germania, Italia, Spania, Franţa, Polonia, Cehia, Ungaria, Belgia şi Olanda.

Propunerea le aparţine celor de la PNL, care consideră că România trebuie să se alinieze la ritmul Europei din toate punctele de vedere!

"Acum este nevoie de un proiect de lege prin care România să treacă la ora Europei Centrale. Spania se află pe acelaşi meridian cu Marea Britanie şi Portugalia, dar a adoptat ora Europei Centrale, în timp ce Marea Britanie a rămas cu o oră în urmă. Cu aproape 5.000 de km lăţime, cuprinzând 5 fusuri orare, China are şi ea pe întreg teritoriul aceeaşi oră legală", se arată în comunicatul liberalilor.

MESAJ EMOŢIONANT al soţiei lui Leo Iorga, după ce cântăreţul a fost OPERAT pe CREIER... Astea sunt numerele extrase la LOTO 6/49! Câte ai prins?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x