Antena Căutare

Secretarul unei primării din Vaslui, bătut crunt de vecin. Bărbatul și-a ieșit din minți după ce i s-a reproșat că taie lemne cu drujba în apartament 

Secretarul unei primării din Vaslui a fost bătut crunt de vecinil pe care l-a rugat să nu mai taie lemne cu drujba în apartament. 

Conform Antena 3, funcționarul public a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, iar agresorul s-a ales cu un dosar penal.

Incidentul revoltător a avut loc în Vaslui, iar motivul este uluitor, și anume faptul că tânărul s-a supărat că secretarul primăriei Murgeni, care-i este vecin, i-a reproşat că taie lemne în apartament şi face zgomot.

Întors acasă în jurul orei 20.00, funcţionarului public nu i-a venit să creadă ce zgomote puternice se auzeau prin pereţi, de la vecinul de alături. Acesta pur şi simplu se apucase să taie lemne în apartament, folosind un topor şi, se pare, o drujbă.

Poluarea din București a atins un nivel record. Oamenii sunt revoltați: ”Se simte miros de fum!” Autorițățile, în ședinț... Cele două persoane confirmate cu coronavirus şi internate la Cluj şi Timişoara sunt în stare bună, fără febră / În preze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x