Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

N-au vrut bătaie de cap! Cum au negociat șefii poliţiei condițile înmormântării lui Emi Pian, în casa Duduienilor. Detalii noi ies la iveală

Scandalul clanurilor interlope din Capitală zguduie şi Poliţia Română. Potrivit unor surse, şefii poliţiei s-au întâlnit cu interlopii pentru a negocia termenii înrmormântării lui Emi Pian. Mai exact, polițiștii le-ar fi cerut Duduienilor să roage nu facă un "spectacol" și să ceară oamenilor să nu vină în număr foarte mare la priveghi.

Șefii poliţiei s-ar fi întâlnit cu Duduienii pentru a negocia condițile înrmormântării lui Emi Pian

Dincolo de ancheta care îi privește pe interlopi, apar acuzații și la adresa conducerii Poliției Române. Surse din Politie, dar și fratele lui Emi Pian, au confirmat că, înaintea înmormântării, șefii din Poliţia Română s-au întâlnit cu liderii clanului pntru a stabili detaliile înmormântării, mai exact ca slujba să aibă loc la primele ore ale dimineții, pentru a nu apărea incidente.

Problema e discutată la nivel înalt, inclusiv de președintele Klaus Iohannis, care a catalogat problema drept una îngrijorătoare.

Citește și:

Se schimbă tot în cazul morții lui Emi Pian! Presupusul criminal, victima interlopilor! Ce s-a găsit în casa clanului Duduianu

Scandal în sediul de Poliție, unde au fost duși frații lui Emi Pian

Doi dintre frații clanului Duduianu au fost reținuți pentru tentativă de omor. Anchetatorii îi acuză că l-au atacat pe Richard Gheorghe din clanul rival, imediat după ce acesta l-a înjunghiat pe Emi Pian. Atât în fața polițiștilor, cât și a camerelor de filmat, interlopii susţin ca sunt nevinovați.

Deși procurorii spun că rudele lui Emi Pian au vrut să îl ucidă pe suspectul principal, singurul lider al clanului Dudianu care e liber spune că frații lui au încercat doar să îl salveze.

"Până au ajuns acolo s-au întâmplat mai multe, când a ajuns l-a găsit tăiat pe Emi. S-au dus acolo Graţian, fratele meu, şi Ciprian. Când au ajuns acolo l-a găsit, l-a văzut pe Emi. Ce-ai făcut? M-a tăiat, m-a tăiat. I-a zis hai urcă, urcă la maşină", spune Nicolae Bratu, fratele lui Emi Pian.

Emi Pian a fost ucis în urma unui conflict cu un clan interlop rival

Rudele au ridicat, miercuri, trupul neînsufleţit al lui Florin Mototolea, cunoscut ca 'Emi Pian' şi l-au dus la vila din Rahova. Ele au decis ca priveghiul să dureze timp de patru zile, înmormântarea urmând să aibă loc duminică.

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Emi Pian! Mulți se tem de tânăra Izabela Mădălina

Poliţia Capitalei a informat că marţi, în jurul orei 3,00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în Sectorul 6. Potrivit informaţiilor din presă, Emi Pian a fost ucis de un membru al unui clan rival, în urma unei partide de barbut.

Recomandari