Antena Căutare

Seful de la evidenta populatiei Sector 1 a murit in timpul perchezitiilor DIICOT

Seful de la Evidenta Populatiei Sector 1 a murit in aceasta dimineata in timpul perchezitiilor DIICOT. Mai multi subalterni ai sefului de la Evidenta Populatiei sector 1 sunt cercetati pentru luare de mita. Barbatul nu era implicat in dosarul de mita.

Toma Adrian se afla acasa cand a fost sunat de superiorul sau si anuntat ca 8 angajati ai lui erau cercetati de catre Parchetul General. Sotia sa cand a aflat vestea a suferit un soc si a lesinat la serviciu.



Functionari ai Autoritatii Nationale pentru Cetatenie din cadrul Ministerului Justitiei si ai oficiliului de stare civila al Primariei sectorului 1 Bucuresti sunt vizati in investigatia procurorilor Sectiei de urmarire penala si criminalistica a PICCJ referitoare la acordarea nelegala de cetatenie.


Actiunea vizeaza destructurarea unei grupari ce se ocupa cu obtinerea ilegala de pasapoarte pentru cetateni ai Republicii Moldova.

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica (SUPC) au retinut trei persoane pentru acordare nelegala de cetatenie romana unor moldoveni, miercuri si joi anchetatorii facand perchezitii in 32 de locuri, 36 de persoane fiind vizate in investigatie.

Din cele 36 de persoane, 15 sunt intermediari intre ANC si cetateni moldoveni care au solicitat acordarea de cetatenie romana, conform Mediafax.

De asemenea, in ancheta sunt cercetati functionari ai unor oficii de stare civila si ai ANC, sursele citate precizand ca in principal de la Primaria sectorului 1 sunt cercetati angajati.

Potrivit unor surse judiciare, functionari ai Autoritatii Nationale pentru Cetatenie din cadrul Ministerului Justitiei si ai oficiliului de stare civila al Primariei sectorului 1 Bucuresti sunt vizati in investigatia procurorilor Sectiei de urmarire penala si criminalistica a PICCJ referitoare la acordarea nelegala de cetatenie.

Preturile legumelor se vor dubla in luna martie... Doua microbuze s-au ciocnit frontal in Ilfov: 13 raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x