Antena Căutare

Seful Vamii Albita a fost candidat PDL la Senat

Seful Vamii Albita, Emil Bordeianu, ridicat in aceasta dimineata de procurori si dus la DNA pentru audieri, este parte a caracatitie pedeliste din vamile din Moldova. Bordeianu a candidat pentru PDL la Senat in 2008, in colegiul Husi, dar a pierdut alegerile, si ca premiu de consolare a primit sefia vamii. Emil Bordeianu este fratele deputatului Dan Bordeianu, ales pe listele PNL, dar migrat intre timp la UNPR.





"Domnule deputat... nu cumva dumneavoastra ati mers la domnul Sorin Blejnar (presedintele ANAF) la ANAF ca sa va numeasca cumnatul la sefia Finantelor de la Iasi?"

Peste 60 de vamesi si politisti de frontiera de la Punctul de Trecere a Frontierei Albita au fost ridicati, azi dimineata, de lucratorii Directiei Generale Anticoruptie (DGA), in urma descinderilor care au avut loc in vama si la locuintele acestora, transmite Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, mare parte dintre angajatii vamali au fost ridicati de anchetatori de la locuintele lor din municipiul Husi, aflat la aproximativ 15 kilometri de punctul de trecere a frontierei, dar si din comunele apropiate, si sunt adusi la Bucuresti cu dube ale Jandarmeriei.

Din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au fost ridicati aproximativ 15 lucrarori vamali care erau de serviciu la momentul descinderilor, acestia fiind urcati intr-un microbuz al DGA care a plecat din vama spre Bucuresti.

Surse judiciare afirma ca majoritatea persoanelor ridicate de anchetatori sunt politisti de frontiera suspectati de luare de mita si trafic de tigari.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Jurnalul

Peste 40% dintre seropozitivi au fost nevoiti sa intrerupa tratamentul in 2010... Numarul fraudelor dovedite in asigurari a crescut cu peste 50%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x