Antena Căutare

Sf Mihail și Gavril. 8 idei de cadouri pentru sărbătoriți

Sf Mihail și Gavril. 8 idei de cadouri pentru sărbătoriți. Cunoști un Mihai, un Gabriel, o Mihaela, o Gabriela sau un apropiat care își sărbătorește ziua de naștere sau cea onomastică și ai nevoie de inspirație. Iată o listă de cadouri numai bune pentru prieteni, familie și parteneri

Sf Mihail și Gavril. 8 idei de cadouri pentru sărbătoriți
Sfinții Mihail și Gavril | pixabay.com

Mâine, 8 noiembrie, îi sărbătorim pe Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. În România, peste 1,3 milioane de români își vor serba mâine ziua de nume. Cu ocazia acestei sărbători, toți cei care poartă numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mișa, Mihăiță, Mișu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Găbiță, Gavrilă. Sfinți Mihail și Gavril sunt considerați a fi conducătorii cetelor îngerești și călăuze ale sufletelor în drumul spre Rai.

Iată câteva idei de magazine online unde vei putea găsi cadourile ideale pentru cei dragi.

  1. Floria.ro

Cum altfel să-i urezi la mulți ani persoanei dragi ție dacă nu cu un buchet de flori inedit, colorat, care să exprime toată bucuria? Pe floria.ro găsești diverse combinații de culori și flori, perfecte pentru o ocazie ca aceasta. Comandă buchetul ideal și fă fericită persoana sărbătorită.

  1. Photogo.ro

Dacă împarți multe amintiri frumoase cu sărbătoritul sau sărbătorita, ar trebui să încerci să le aduni pe toate într-o fotocarte făcută de cei de la photogo.ro. Tot ce trebuie să faci este să încarci fotografiile pe care le dorești printate pe carte, să le personalizezi și să plasezi comanda. Astfel, cel care poartă numele de Mihail sau Gavriil se va bucura de amintiri tipărite ce nu le va uita niciodată.

  1. Giftology.ro

Pe giftology.ro găsești o gamă largă de cadouri, pentru femei, bărbați și copii. Mai mult decât atât, găsești chiar și cadouri sub 100 lei. E imposibil să nu găsești ceva potrivit pentru sărbătorit. Pe acest site poți găsi bijuterii, căni, jocuri și jucării.

  1. Ideaplaza.ro

Dacă dorești un cadou personalizat pentru persoana dragă din viața ta ce își serbează mâine ziua numelui, atunci alege ideaplaza.ro. Aici găsești tricouri, căni, perne, ciocolată, rame foto, toate personalizate, dar și puzzle-uri 3D și cadouri haioase.

  1. Giftone.ro

Pe giftone.ro găsești o serie de cadouri inedite, de la hărți răzuibile, căni cu mesaje haioase până la decorațiuni. Sigur găsești ceva care să îți atragă atenția și care să se transforme în cadoul ideal. Aici poți găsi și mănuși, căni și alte accesorii de interior cu mesaje sau forme amuzante. Oferă-i un cadou diferit persoanei dragi!

  1. Mindblower.ro

Pe mindblower.ro ai mai multe categorii de cadouri din care poți alege. În fiecare dintre ele găsești obiecte deosebite. Poți alege hărți răzuibile, șosete haioase, stickere, decorațiuni, semne de carte și puzzle-uri 3D.

  1. Leafshop.ro

Cele mai frumoase aranjamente florale și buchete le găsești pe leafshop.ro. Comandă buchetul cu florile ei preferate și sigur o vei face să se simtă specială. De asemenea, poți găsi și flori artificiale pe care le poate păstra pentru o mai lungă perioadă de timp.

  1. eMAG.ro

Cea mai largă varietate de cadouri o găsești pe emag.ro. De la electriocasnice la cărți și jucării, toate la prețuri accesibile acum în prag de Black Friday. Nu rata ocazia de a cumpăra cadouri de calitate la prețuri mici.

Sursă foto: pixabay.com

Traficul din Capitală ar putea fi paralizat! Metrorex anunță grevă de avertisment la metrou!... Focare de gripă, la un pas să se răspândească în toată România. Mii de păsări au fost ucise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x