Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:50Observator Special

Doi tineri din Vaslui și-au recunoscut vecina pe un site pentru adulți. Ce au făcut mai apoi le-a adus condamnări grele!

Doi tineri, de 19 și 21 de ani, au fost condamnați pentru șantaj. Ce plan puseseră la cale cei doi după ce și-au recunoscut o vecină într-un film postat pe un site pentru adulți?

Șantaj online

Adevărul

Unul dintre inculpații din dosarul de șantaj a fost cel care a recunoscut-o pe femeie, pe un site cu filme pentru adulți. Aceasta fusese filmată în timp ce întreținea raporturi sexuale cu concubinul ei.

Adolescentul i-a povestit în aceeaşi seară prietenului său ce a descoperit pe site-ul pentru adulţi, spunându-i tot atunci că ar vrea să posteze filmul pe Facebook, pentru ca mama „actriţei” să afle cu ce se ocupă, scrie Adevărul.

Filmul a ajuns în mâinile unui al treilea adolescent care nu a ezitat să își deschidă un cont fals pe Facebook și să posteze înregistrarea compromițătoare.

„A contactat-o direct de pe aplicaţia messenger Facebook, trimiţându-i un mesaj, ce conţinea în ataşament trei fotografii dintre cele opt salvate cu mesajul: «Pozele astea vor fi postate pe fb. aştept o recompensa»”, se arată în motivarea primei instanţe.

„Recompensa” pe care o voia tânărul era de 2.000 de euro. Dar niciunul dintre ei nu a apucat s se bucure de taxa lor de protecție. Victima șantajului, care la acea vreme trăia în afara țării, s-a întors în România special pentru a depune plângere împotriva lor. Adolescenții au fost prinși în flagrant de polițiști.

Victima a explicat că filmarea de pe Pornhub data din perioada noiembrie-decembrie 2014, când, din cauza lipsei banilor, a făcut, împreună cu concubinul ei, videochat pe un site pe care, teoretic, nu ar fi trebuit să fie stocate imaginile.

„S-a precizat că totuşi ar fi putut exista posibilitatea ca una dintre persoanele care aveau acces la imaginile transmise live, să procedeze la înregistrare cu dispozitive prevăzute cu cameră video sau cu alte aplicaţii specifice de captare a imaginilor de pe monitor spre a fi ulterior încărcate site-ul pornografic www.pornhub.com , spre a fi vizionate în mod gratuit”, se mai arată în motivare.

Prima instanță a decis ca pedepsele celor doi să fie cu executare. În final, adolescenții au avut noroc. Primul, în vârstă acum de 19 ani, a primit o pedeapsă de 4 luni de asistare zilnică, ce ar trebui efectuată de Serviciul de Probaţiune. Al doilea a primit 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare.

Recomandari